Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Apliko për agjent
Shperndaje në Google Facebook

Apliko për agjent

Të gjitha agjensitë që janë të interesuara për tu bërë agjent të shitjes mund ta plotësojnë aplikacionin e paraqitur djathtas.

Pas verifikimit të informacioneve tuaja ne ju kontaktojmë për të vazhduar me procedurën e kontraktimit dhe krijimit të marëveshjes adekuate. 

Plotëso aplikacionin

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.