Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Sarandë për vetëm 55 €

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 45 €

Kaloni vikendin 3 ditë në Sarandë  me ofertë fantastike. Në ofertë përfshihet udhëtimi, dhe akomodimi në Hotel* sipas datave dhe kushteve të prezantuara mëposhtë:

Dita 1

 • Nisja nga Prishtina në ora 06:00
 • Arritja në Gjirokaster
 • Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs
 • Vizitë te Syri kaltër
 • Akomodimi në Hotel Mario Resort në  Sarandë 19:15
 • Darka bufe e hapur  e planifikuar në ora 20:30 , pas darkës kohë e lirë

Dita 2

 • Mengjesi Bufe e hapur  në Hotel prej ores 08:30 - 09:30
 • Vizitë në qyteitin antik Butrinti
 • Vizitë ishujve të Ksamilit
 • Kthimi në Sarandë, vizite qytetit deri në ora 18:00
 • Darka bufe e hapur  në ora 20:00
 • Pas darke muzikë live

Dita 3

 • Mengjesi bufe e hapur  në Hotel 07:30 - 08:30 lirimi i hotelit në ora 09:00
 • Pamje nga Himara, Dhërmia dhe Llogaraja
 • Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 17:00
 • Kthimi në Prishtinë i planifikuar rreth orës 22:30

Nisjet

 • Nisja nga Prishtina në ora 06:00
 • Nisja nga Suhareka   06:50
 • Nisja nga Prizreni: 07:30 

Akomodimi në Hotel

 • Akomodimi bëhet sipas dëshirës në Sarandë (55eur) ose Ksamil (65eur)

Rezervo tani

Udhëtimi realizohet me Setra HD 415

Pamje nga vizitat e mëparshme

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.