Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2019
Shperndaje në Google Facebook

 Oferta Vlen nga data  :01.07.2019--deri me :31.07.2019 Çmimi per 2 persona ne  Dhom  Dyshe 2 net ➱100€  3 net ➱ 150€  4 net ➱ 200€ 5 net ➱ 250€                                 6 net ➱ 300€                              7net  ➱ 350€ --------------------------------------------------------

Te perfshira janë :Mëngjesi,Fjetja dhe Darka  Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 70% të çmimit  Kujdes oferta vlen gjat muajit Korrik  .Ofertat : 2 netë 60€ 3 netë 85€ 4 netë 110€ 5 netë 135€ 6netë  160€ Hoteli Gjindet tek shkembi i kavajes  Gjithçka e përfshir

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikëNga 15 qershori nisje çdo natë  Gjilani 20:00 Ferizaji 20:30 Prishtina 22:00 Suhareka 23:00  Prizreni 23:30Nisja Nga kampi ne ora 16:00 Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:  1 natë 40€ 2 natë 50€ 3 natë 65€  4 natë 75€ 5 natë 85€ Në çm

Oferat me të mira në treg mengjes dhe darkë 2Nete – 70eur, p.p (HB) 3Nete – 105eur, p.p (HB) 4Nete – 140eur, p.p (HB) 5Nete – 175eur, p.p (HB) 6Nete – 210eur p.p (HB) 7Nete – 245eur p.p (HB) Vërejtje minimum dy persona ne dhomë Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave F

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi   Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19  2 netë 65 € 3 netë 85€ 4 netë 105€ 5 netë 125€ 6 netë 145€ 7 netë 165€ Akomodimi në Hotel 500m larg nga plazha Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-0

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka. Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor . 2 netë   55€ 3 netë 75€ 4 netë 100 € 5 netë 125€ 6 netë  150 € Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group ****************************************************Çmimet jane per person ne dhome

Te perfshira janë :Mëngjesi,Dreka,Darka,Udhëtimi  Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan  70% të çmimit Kujdes oferta vlen nga data : 01.06.19  deri 30.06.2019Ofertat : 1natë 35€ 2netë 50€ 3netë 70€ 4netë 85€ 5netë 105€ 6netë 125€ Oferta vlen nga data

2netë 55€ 3netë 75€ 4netë 95€ 5netë 115€ 6netë 135€ Të përfshira mengjesi  darka udhetimiOferta e vleshme deri me date 30.06.2019  Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit 2netë 65€ 3netë 95€ 4netë 125€ 5netë 155€ 6netë 185€ Të përfshira mengjesi  darka

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.