Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Oferta ne - Greqi
Shperndaje në Google Facebook

Hotel në Selanik me super qmime

Hotelet 

Akomodim   Fjetje  & Mëngjesi 

Vannoro Hotel 4* 

41 Euro/nata   per person

Anatolia Hotel 4* 

49  Euro/Nata   per person

Rotonda Hotel 3* 

39 Euro/nata   per person

Vergina Hotel 3* 

48  Euro/nata  per person

Domotel Olimpia 3* 

49  Euro/nata  per person

Minerva Premier Hotel 4*  53  Euro/nata  per person
Capssis Hotel 4* 55  Euro/nata  per person
Egnatia Palace Hotel 4*  69   Euro/nata  per person

Ne çmim përfshihën

  • Akomodimi në hotel
  • Mëngjesi në hotel

 

Ne çmim nuk perfshihet

  • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
  • Shërbimet shtesë
  • Viza hyrëse në Greqi
  • Transporti

 

 Shënime:

  • Çmimet janë për person
  • Pagesa është e detyrueshme në Euro
  • Personi duhet të sigurojë vetë Vizën hyrëse për në Greqi
  • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.