Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Bogë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Bogë, 10 € për person

Shijoni magjinë që ofrojnë malet në Bogë. Saba Group ju mundëson ta shijoni Bogën gjatë vikendit

Orari

  1. Nisaj  ne  ora  07:30
  2. Kthimi 16:00
  3. Prihstine  07:30 
  4. Fushe Kosovë 07:35 
  5. Komoran 08:00 

Rezervo tani

Udhëtime të ngjashme

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.