Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Budva
Shperndaje në Google Facebook

Vikend  në Budvë, Kotor, Tivat dhe Shën Stefan
3 ditë, 2 netë.
Çmimi 60 € dhoma treshe, 65 € dhoma dyshe

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 55,-EUR

Dita 1 - E premte

 1. Nisja  çdo të premte  në ora 07:00 në mëngjes  nga Prishtina
 2. Akomodimi në Hotel
 3. Darka në hotel 19:00
 4. Kohë e lirë për shetitje në qytet

Dita 2 - E shtune

 1. Mëngjesi në Hotel 07:30-08:45
 2. Vizitë qytetit Tivat, Kotorit
 3. Kthimi në Hotel rreth orës 18:00
 4. Darka 19:00
 5. Kohë e lirë

Dita 3 - E diele

 1. Mëngjesi në Hotel 07:30-08:45
 2. Lirimi i Hotelit në ora 09:00
 3. Nisja për Shkodër ora 09:00
 4. Vizitë Kalasë dhe qytetit të Shkodrës
 5. Nisja për Prishtinë në ora 15:00

Arazhmani përfshinë:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel
 3. Darka , Mëngjesi

Nisjet

 • Nisja nga Prishtina në ora 07:00
 • Nisja nga Suhareka   07:50
 • Nisja nga Prizreni: 08:20 

Akomodimi në Hotel Tatjana në Budvë

Rezervo online

Udhëtim me Setra HD

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.