Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Dajt
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në malin e Dajtit për vetëm 10 €

Nisjet e veçante me daten 09/05/2017 E MARTE PRISHTINE TIRANE PRISHTINE

Vizito qytetin e Tiranës dhe Dajtin

Nisja çdo të Dielle udhetim plotesues te Marten festo diten e Europes ne Tirane 

Orari


🕖 7:00 -Prishtinë Zyre Saba
🕗 7:45 -Therandë, (Stacioni Autobuseve)
🕣 8:20- Prizren, (Stacioni Autobuseve)

Arritja te "Dajti Ekspress" rreth orës 11:00(pagesat e teleferikut ose ushqimit individuale), pastaj vizitojm qendrën e Tiranës dhe bukurit e qytetit te Tiranës

Agjenda
11:00 - Arritja ne Teleferik Dajti
13:30 - Nisja Dajti në drejtim të Qendres së Tiranës
17:30 - Kthimi nga Tirana , nisja nga parkingu perball Taivanit
20:30 - Arritja në Prizren
21:30 - Arritja në Prishtinë

Per rezervime na kontaktoni:
Kontakt
📞 044 233 555
📞 049 233 555

Adresa
Boulevardi Bill Clinton Nr 130
10000 Prishtinë
Kosovë 

Rezervo online

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.