Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Dimri 2019/20
Shperndaje në Google Facebook

 

Udhetime ne Bogë

❄️❄️PRISHTINË - BOGË - PRISHTINË❄️❄️

❄️ Nisjet të te  Dielen.
❄️Prishtinë 7:30 pran zyres SabaTours
❄️Fushë Kosovë 07:35 te Rrethi
❄️ Kthimi në ora 16:00
✔️Çmimi 5 euro kthyse

Rezervo: http://sabagroup.eu/al/boga/

📞 044 233 555 
📞 049 233 555

Adresa
Boulevardi Bill Clinton Nr 130
Prishtinë

Udhetime ne Mavrov

 ❄️PRISHTINË - MAVROVË- PRISHTINË❄️
❄️Prishtinë 06:30 pran zyres SabaTours
❄️Fushë Kosovë 06:35 te Rrehi
❄️Ferizaj 07:15 te Hibi Bibaj
⛄️ Arritja ne ora 10:00 ne Mavrove
❄️Kthimi nga Mavrova në ora 16:00
✔️Çmimi 5 euro Bileta kthyese

❄️Për rezervime kontaktoni në:
❄️044 233 555
❄️049 233 555

❄️Pushimi nisë nga udhëtimi !

Udhetime në Brezovic

 ❄️PRISHTINË - BREZOVICË - PRISHTINË❄️

❄️Nisja nga Prishtina në ora 07:30
❄️Nisja nga Ferizaj në ora 08:00

❄️Kthimi nga Brezovica në ora 16:00
❄️Çdo të Diele bileta vetem 5€ kthyse

❄️Për rezervime kontaktoni në:
❄️044 233 555
❄️049 233 555

❄️Pushimi nisë nga udhëtimi !

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.