Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Mal të Zi
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Budva ,Petrovac,Becic,Kotor

𝗛𝗢𝗧𝗘𝗟 𝗔𝗩𝗔𝗟𝗔 𝗥𝗘𝗦𝗢𝗥𝗧 & 𝗩𝗜𝗟𝗟𝗔 -Budva

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 31.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 126€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 189€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 252€  për person
 • Çmimi per 5 netë 315€  për person 

Dy femij deri ne 11.99 vjet gratis 

Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit

 • Në çmim përfshihet:*                                                                                                    -Akomodim në Hotelin Avala Resort & Villas*                                                        Mëngjes në restaurantin Avala*                                                                            Përdorimi falas i saunës, pishinës së brendshme, palestër, xhakuzi dhe banjë turke*                                                                                                                         Përdorimi falas i parkingut të hotelit.*                                                                             Darka në restaurantin Avala                                                                                              Shezllonet                                                                                                                                        20% zbritje në trajtimet SPA*                                                                                        20% zbritje për Alacarte Meny ne Avala Restaurant*                                      Free Wi-Fi në të gjitha zonat e hotelit

Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 01.07.2021           deri më 01.09.2021

 • Çmimi per 1 natë 75€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 150€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 225€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 300€  për person
 • Çmimi per 5 netë 375€  për person 

Dy femij deri ne 11.99 vjet gratis 

Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit

 • Në çmim përfshihet:*                                                                                                    -Akomodim në Hotelin Avala Resort & Villas*                                                        Mëngjes në restaurantin Avala*                                                                            Përdorimi falas i saunës, pishinës së brendshme, palestër, xhakuzi dhe banjë turke*                                                                                                                         Përdorimi falas i parkingut të hotelit.*                                                                    20% zbritje në trajtimet SPA*                                                                                        20% zbritje për Alacarte Meny ne Avala Restaurant*                                      Free Wi-Fi në të gjitha zonat e hotelit

𝐌𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝟓* - 𝐁𝐞𝐜𝐢𝐜 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚

Ofertat dhe Çmimet

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 

 

Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 31.06.2021

Femija i parë deri ne 11.99 vjet gratis 

Femija i dyte paguan si i rritur 

Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit

Në çmim përfshihet:.

-Akomodimi në dhomë dyshe standarde me një krevat shtesë                   -Mëngjesi dhe darka në restorantin kryesor të hotelit                                   -Përdorimi i qendrës Wellness & Spa me pishinë të mbyllur, vaska dhe sauna                                                                                                                                       -Check in hershëm / check out vonë * Wi-fi * Parkim 

𝐀𝐦𝐢 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 - 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐯𝐚𝐜 𝟓

Ofertat dhe Çmimet

 • Çmimi per 2 netë 84€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 126€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 168€  për person
 • Çmimi per 5 netë  210€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 06.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 100€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 200€  për person
 • Çmimi per 5 netë  250€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 06.06.2021 deri më 20.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 118€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 177€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 236€  për person
 • Çmimi per 5 netë  295€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 20.06.2021 deri më 07.07.2021

Femija i parë deri ne 11.99 vjet gratis

Femija i dyte paguan 50%

Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit

Në çmim përfshihet:                                                                                                          *Akomodimi në dhomë Deluxe,                                                                                *HB (mëngjes dhe darkë)                                                                                                * Qendra Wellness falas, si dhe 15% zbritje në trajtimet SPA      *Parkimi - Falas                                                                                                                  * Qendra e lojërave Kids & Co është e hapur për fëmijët tuaj, për të bërë kujtimet më të ëmbla të pushimeve                                                            * Wi Fi - Falas

Splendid Conference & Spa Resort -Budva

Ofertat dhe Çmimet

 • Çmimi per 1 natë 68€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 136€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 204€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 272€  për person
 • Çmimi per 5 netë 340 €  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 17.06.2021

 • Çmimi per 1 natë 80€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 160€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 240€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 320€  për person
 • Çmimi per 5 netë 400€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 18.06.2021           deri më 01.10.2021

 

Bonus - akomodim falas për dy fëmijë deri në 12 vjeç
(në dhomë me dy të rritur).

Në çmim përfshihet:     

-Aksesi në  Spa & Wellness Center
(pishinë të brendshme, sauna finlandeze dhe të butë, sallë pritjeje për relaksim dhe palestër)                                                                                             -20% zbritje në të gjitha trajtimet SPA                                                                    -"Check-in" i hershëm + "Check-out" i vonë (në varësi të disponueshmërisë)                                                                                                            -Wi-Fi falas                                                                                                                            -Mengjesi

-Darka ekstra pages 25€ per person nata 

HOTEL MONTENEGRO BEACH RESORT 4* -BUDVA

Ofertat dhe Çmimet

 • Çmimi per 1 natë 36€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 72€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 144€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 180€  për person
 • Çmimi per 5 netë 216 €  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 17.06.2021

 • Çmimi per 1 natë 58€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 116€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 174€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 232€  për person
 • Çmimi per 5 netë 290€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 18.06.2021           deri më 01.10.2021

 

Në çmim përfshihet:                                                                                                     Përdorimi i pajisjeve WELLNESS(pishina të mbyllura, sauna)               Wi-Fi falas                                                                                                                        Parkim falas                                                                                                                          -Sherbimet e Ushqimit ne baz te ofertes se caktuar 


-Darka ekstra pages 25€ per person nata 

Blue Kotor Bay Hotel-Kotor

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per periudhen nga data 01.06 deri 14.07.2021

 • Dhoma Standard me pamje mali - 153€ Nata per qift
 • Dhoma Standard me pamje Deti - 163€ Nata per qift
 • Dhoma Superior me pamje Deti - 178€ Nata per qift
 • Dhoma Swim up - 295€ Nata per qift
 • Dhoma Deluxe & Spa - 329€ Nata per qift
 • Suite me Panoram Superiore - 229€ Nata per qift
 • Suite Deluxe Dykateshe - 349€ Nata per qift
 • Suite Deluxe (160 Shtrat + Sofa +Jacuzzi Terace ) 405€ Nata per qift

Oferta vlen prej dates 15.07.2021 deri me date 25.08.2021

 • Dhoma Standard me pamje mali - 190€ Nata per qift
 • Dhoma Standard me pamje Deti - 199€Nata per qift
 • Dhoma Superior me pamje Deti - 214€ Nata per qift
 • Dhoma Swim up - 348€ Nata per qift Dhoma Deluxe & Spa - 385€ Nata per qift
 • Suite me Panoram Superiore - 283€ Nata per qift
 • Suite Deluxe Dykateshe - 413€ Nata per qift Suite
 • Deluxe (160 Shtrat + Sofa +Jacuzzi Terace ) 450€ Nata per qift

Oferta përfshinë:
* Hyrja në zonën Wellnes Center me pishinë, sauna, dhomë me avull, palestër
* Wi-Fi *
Parkim i siguruar falas *
kozmetikë luksoze,Rrobabanjo dhe pantofla
* Shërbimi i kthimit natën - përgatitja e dhomës për një gjumë të mirë gjatë natës
* Pije e mirëpritur VIP në barin tonë, dhe pajisje për pastrimin e duarve gjatë check in * Mengjesi i perfshire

* Pages Shtes - DARKA 25€ per person /per natë
* Pages Shtes - Taxat e vendit 1.50€ per person /per natë oferta nuk perfshine Transport

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.