Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Dhermi
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Dhermi/Borsh

Blue Days Hotel -- Borsh

Ofertat dhe Çmimet

Oferta nga data 01/07/2021 deri me daten 15/07/2021

 • Dhoma DBL–60 euro,   nata 
 • Dhoma TWIN –60 euro, nata 
 • Dhoma TRPL – 70 euro, nata 
 • Dhoma Suit– 90 euro, nata 

Ne cmim perfshihet mengjesi,shezllonet ne plazh,parking.

 

Oferta nga data 15/07/2021 deri me daten 31/08/2021

 • Dhoma DBL–75 euro,   nata 
 • Dhoma TWIN –75 euro, nata 
 • Dhoma TRPL – 90 euro, nata 
 • Dhoma Suit– 135euro, nata 

Ne cmim perfshihet mengjesi,shezllonet ne plazh,parking.

 

Extra bed kushton 10euro

Hotel Empire -- Dhermi

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta deri me 18.07.2021 gjat diteve te javes

 • Dhoma Dyshe  (Mountain View) 110€ per natë
 • Dhoma Dyshe(Garden View) 130€ per natë
 • Dhoma Dyshe (Sea View) 150€ per natë
 • Junior Suite 250€ per natë
 • Deluxe Suite 330€ per natë
 • Empire Suite 400€ per natë

 Oferta deri me 18.07.2021  gjat diteve vikendit

 • Dhoma Dyshe  (Mountain View) 180€ per natë
 • Dhoma Dyshe(Garden View) 200€ per natë
 • Dhoma Dyshe (Sea View) 220€ per natë
 • Junior Suite 330€ per natë
 • Deluxe Suite 380€ per natë
 • Empire Suite 450€ per natë

 Oferta nga data 19.07.2021 deri me 31.08.2021 gjat diteve te javes

 • Dhoma Dyshe  (Mountain View) 150€ per natë
 • Dhoma Dyshe(Garden View) 170€ per natë
 • Dhoma Dyshe (Sea View) 190€ per natë
 • Junior Suite 300€ per natë
 • Deluxe Suite 380€ per natë
 • Empire Suite 450€ per natë

 Oferta nga data 19.07.2021 deri me 31.08.2021  gjat diteve vikendit

 • Dhoma Dyshe  (Mountain View) 230€ per natë
 • Dhoma Dyshe(Garden View) 250€ per natë
 • Dhoma Dyshe (Sea View) 260€ per natë
 • Junior Suite 470€ per natë
 • Deluxe Suite 520€ per natë
 • Empire Suite 630€ per natë

Hotel Pranon klienta vetem +17 vjeq

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi 

 

Hotel ELYSIUM --

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen nga data 01/07 deri 15/07/2021

 • Dhoma twin pamje bjeshkeve 100€ nata (2 Adl)
 • Dhoma Standarde Pamje Deti 110€ nata (2+1)
 • Dhoma corner (2+1) pamje deti 110€ nata
 • Dhoma superiore pamje Deti (2+2) 120€ nata
 • Dhoma Deluxe (2+2) pamje deti 140€ nata

Oferta vlen nga data16/07/2021 deri 29/08/2021

 • Dhoma twin pamje bjeshkeve 130€ nata (2 Adl)
 • Dhoma Standarde Pamje Deti 140€nata (2+1)
 • Dhoma corner (2+1) pamje deti 140€ nata
 • Dhoma superiore pamje Deti (2+2) 160€ nata
 • Dhoma Deluxe (2+2) pamje deti 180€ nata

Cmimi Përfshinë ;
Mëngjesin,
Pishina,
Transporti drejt plazhit, plazh Hotel Plazh
Peshqirat e plazhit dhe cadrat me shezlong ne plazh

25/06 - 15/08: Min. i qendrimit eshte 4 nete.
16/07 - 29/08: Min. i qendrimit eshte 5 nete.

Politikat për Fëmijët ;
0-10 vjec jane pa pagese shtese.
10 - 14 vjec paguajne 20/personi/natë dhe
mbi 14 vjec 25euro/personi/natë

( 2+ 1 ) 2 te rritur + 1 fëmij
( 2+ 2 ) 2 te rritur + 2 fëmij

Bileta -Prishtine Dhermi Prishtine
Pages Shtes 25€ per person kthyese

 

Hotel Orange

Ofertat dhe Çmimet

Oferta Per muajin Qershor gjat diteve te javes 

 • 2Nete –60 euro, p.p (BB)
 • 3Nete –90 euro, p.p (BB)
 • 4Nete – 120 euro, p.p (BB)
 • 5Nete – 150 euro, p.p (BB)
 • 6Nete – 180 euro p.p (BB)

Oferta Per muajin Qershor gjat diteve vikendit

 • 2Nete –70 euro, p.p (BB)
 • 3Nete –105 euro, p.p (BB)
 • 4Nete – 140 euro, p.p (BB)
 • 5Nete – 175 euro, p.p (BB)
 • 6Nete – 210 euro p.p (BB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.