Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Durrës
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Durres

Hotel Grand Blue Fafa

 

Ne Konceptin All-Inclusive janë të përfshira:

 -Taksa e qytetit,                                                                                                                   -Mengjesi,Dreka dhe Darka                                                                                         -Pije te Palimituara lokale me alkohol dhe pa alkohol nga ora                          10:00AM deri ne ora 10:00PM                                                                                 -Fitnesi                                                                                                                                   -Pjesa e animacioneve                                                                                                     -Shezllonet                                                                                                                            -Parkingu                                                                                                                              -Wifi 

Politika e Femijeve:

Fëmija i parë 0-5 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Fëmija i parë 05-11 vjec - 50%𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Fëmija i dytë 0-2 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Fëmija i dytë 2-11 vjec 50% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Ofertat dhe Çmimet

Oferta All-Inclusive Grand Blue Fafa

Oferta vlen nga data 01.06.2021 deri me daten 31.06.2021

 • Çmimi per 1 natë 60€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 120€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 180€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 240€  për person
 • Çmimi per 5 netë 300€  për person 

 

 Oferta vlen nga data 01.07.2021 deri me daten 31.08.2021

 • Çmimi per 1 natë 65€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 130€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 195€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 260€  për person
 • Çmimi per 5 netë 325€  për person 

 Oferta vlen nga data 01.09.2021 deri me daten 31.09.2021

 • Çmimi per 1 natë 55€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 110€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 165€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 220€  për person
 • Çmimi per 5 netë 275€  për person 

 

Hotel Premium FAFA

Oferta All-Inclusive  Fafa Premium

Oferta vlen nga data 01.06.2021 deri me daten 31.06.2021

 • Çmimi per 1 natë 50€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 100€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 200€  për person
 • Çmimi per 5 netë 250€  për person 
 • Çmimi per 1 natë 60€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 120€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 180€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 240€  për person
 • Çmimi per 5 netë 300€  për person 

 Oferta vlen nga data 01.09.2021 deri me daten 31.09.2021

 • Çmimi per 1 natë 50€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 100€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 200€  për person
 • Çmimi per 5 netë 250€  për person 

 

Hotel Vivas

Hotel Royal G

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen nga 1 Qershor 2021  deri me 30 Qershor All Inclusive

 • Çmimi per 1 natë 55€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 110€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 165€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 230€  për person
 • Çmimi per 5 netë 285€  për person 

Oferta vlen nga 1 Korrik 2021  deri me 31 Korrik All Inclusive

 • Çmimi per 1 natë 60€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 120€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 180€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 240€  për person
 • Çmimi per 5 netë 300€  për person 

Oferta vlen nga 1 Gusht 2021  deri me 31 Gusht All Inclusive

 • Çmimi per 1 natë 70€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 140€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 210€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 280€  për person
 • Çmimi per 5 netë 350€  për person 

 

Politika e Femijeve :
0 - 4 vjec Falas
0-4 vjec femija dyte 50 %
5-11 vjec 50 % te cmimt te adult
Mbi 12 vjec quhet adult 

Oferta  perfshine:
Mengjesin,Dreken,Darken,Facilitetet e SPA,Pishina Brendshme.
Jacuzi.Dhoma e kripes,Dhome Avulli.Sauna,Parking
Free Wifi

 

Oferta vlen nga 1Qershorderi 15 Korrik 2021

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person BB
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person BB
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person  BB

Oferta vlen nga 16 Qershorderi 10 Shtator 2021

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person BB
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person BB
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person  BB
 

Hotel Max Royal G

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen nga 1.06.2021  deri me  30.06.2021

 • Çmimi  natë 55€ për person  all inclusive (min 2 net)
 • Mbi 4 net çmimi 45€ per person all inclusive

Oferta vlen nga 1.07.2021  deri me  31.07.2021

 • Çmimi  natë 60€ për person  all inclusive (min 2 net)

Oferta tek ne perfshire:

Mengjesin
Dreken
Darken
Pije pa limit
Plazhi privat
Peshqiret e Plazhit
Pishina
Facilitetet e SPA
Parking
Free Wifi

 Politikat e femijeve:

0-5.99 Falas
6-11.99 50 % te cmimt te adult

 

HOTEL PRESTIGE

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen për akomodim nga data 01.06.2021 deri më 15.06.2021

 • Çmimi per 1 natë 45€ për person BB 
 • Çmimi per 1natë 57€ për person HB
 • Çmimi per 1 natë 77.50€ për person  FB

Oferta vlen për akomodim nga data 16.06.2021 deri më 30.06.2021

 • Çmimi per 1natë 47.50€ për person BB
 • Çmimi per 1natë 62.50€ për person  HB
 • Çmimi per 1 natë77.50€ për person  FB

Oferta vlen për akomodim nga data 01.07.2021 deri më 31.07.2021

 • Çmimi per 1 natë70€ për person  BB
 • Çmimi per 1 natë 85€ për person  HB
 • Çmimi per 1 natë 100€ për person  FB

Oferta vlen për akomodim nga data 01.08.2021 deri më 16.09.2021

 • Çmimi per 1 natë 77.50€ për person  BB
 • Çmimi per 1 natë 92.50€ për person HB
 • Çmimi per 1 natë 100€ për person  FB

Fëmijët :
0-5 vjet FALAS
6-11 Vjet  ( +10€ BB ,+20€ HB , +26€FB )

Në oferten e cekur  eshte e perfshir :

BB(Akomodimi , mengjesi,Pishina, Plazhi )

HB(Akomodimi , mengjesi,,Darka ,Pishina, Plazhi )

FB(Akomodimi , mengjesi,Dreka ,Darka ,Pishina, Plazhi )

Hotel Adriatik

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen për akomodim nga data 01.06.2021 deri më 31.08.2021

 • Çmimi per 2 netë 96€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 144€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 192€  për person
 • Çmimi per 5 netë 240€  për person 

Femijet: deri ne 5.99 vjec jane falas.

Mbi 5.99 vjec konsiderohen adult.

Ne cmim perfshihet:

- Akomodimi - Mengjesi

- Nje cader dhe shezllone ne plazh dhe pishine

- Peshqire per perdorim ne plazh/pishine

- Parkimi - Wi-fi ne te gjitha ambientet

- Perdorimi i pishines se brendshme me uje deti te filtruar

- Sauna- Jakuzzi  - Palester  - Dush skocez  - TVSH

 

Ekstra pages:

Paketa HB eshte 16 Euro/person

FB eshte 30 Euro/person.

New Akileda Beach Hotel

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen për akomodim nga data 01.06.2021 deri më 30.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person 

 Oferta vlen për akomodim nga data 01.07.2021 deri më 31.08.2021

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 

Fëmijët :
0-5 vjet FALAS
6-11 Vjet 50% 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.