Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ksamil

Hotel Laluna,Hotel Tirana,Hotel Marku

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 01.06.2021 deri me daten 30.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 50€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 65€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 80€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 95€  për person  HB

 

HB:Fjetja ,Mengjesi , Darka dhe Bileta Autobusit

Politika e femijeve :
Femijet 0 - 2 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )

Femijet 2- 8 vjec akomodohen me 30% ulje. 

 

Hotel SUMMER GATE

Oferta dhe Çmimet

 Oferta vlen per akomodim nga data 15.06.2021 deri me daten 30.06.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 66€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 99€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 132€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 165€  për person  HB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 56€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 84€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 112€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 140€  për person  HB

 

 Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2021 deri me daten 31.07.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person  HB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person  HB

 Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2021 deri me daten 30.08.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 90€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 135€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 180€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 225€  për person  HB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 75€ për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 110€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 145€  për person HB
 • Çmimi per 5 netë 180€  për person  HB

HB:Fjetja ,Mengjesi , Darka dhe Bileta Autobusit

Politika e femijeve :
Femijet 0 - 2 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )

Femijet 2- 8 vjec akomodohen me 30% ulje. 

 

Valmar Hotel

Oferta dhe Çmimet

 Oferta vlen per akomodim nga data 18.06.2021 deri me daten 30.06.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 74€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 111€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 148€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 185€  për person  BB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person  BB

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2021 deri me daten 16.07.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person  BB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person  BB

 

 Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2021 deri me daten 31.07.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 90€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 135€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 180€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 225€  për person  BB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 74€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 111€  për person BB
 • Çmimi per 4 netë 148€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 185€  për person  BB

 Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2021 deri me daten 30.08.2021

Akomodimi ne Dhome dyshe:

 • Çmimi per 2 netë 100€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 150€  për person  BB
 • Çmimi per 4 netë 200€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 250€  për person  BB

Akomodimi ne Dhome Treshe:

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person  BB
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person BB
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person BB
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person  BB

Hotel Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

CLASS HOTEL

Oferta dhe Çmimet

Çmimi vlen deri me daten 31.06.2021

 • Çmimi per 2 netë 40€ për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 60€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 80€  për person (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 100€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)

Çmimi nga data  01.07.2021 deri me daten  15.07.2021

 • Çmimi per 2 netë 45€ për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 70€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 95€  për person (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 120€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)

Çmimi nga data  15.07.2021 deri me daten  31.08.2021

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person (Fjetje dhe Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person  (Fjetje dhe Mengjes)

Politika e Femijeve:

Nga 1 vjet deri ne 3.99 vjet  Free  

Nga 4 vjet deri ne 9.99 vjet 10€ per person

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.