Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Shengjin

Hotel Twin Towers

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim :

 • Çmimi per person nga data 01.05-30.05 : 29€ p.p HB
 • Çmimi per person nga data 01.06-30.06 : 35€ p.p HB
 • Çmimi per person nga data 01.07-15.07 : 45€ p.p HB
 • Çmimi per person nga data 16.07-31.08 : 55€ p.p HB

Suitat me pamje nga deti do te jen 10€ me shtrejt per person                    Suitat me pamje nga mali do te jen 5 me shtrejt per person

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Cader
-Fitness
Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3.99 vjec falas                                                                                                                
 • 4-9.99 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë

HOTEL MIRAMAR

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim 

Oferta përfshin:

Akomodimi në hotel ( Dhoma 2,3,4 )

Mëngjesi , Darka (Opcionale)

Çadrat plazh ( 1 Çader për dhomë )

Parkingu Wi-Fi free

Politika e Fëmijeve:

0-3 vjet gratis

3–10 vjet 50% nga qmimi

 

Hotel Rafaelo 4*

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen për akomodim  Comfort Hotel deri më 15.05

 • Çmimi per dhomë dyshe : 40€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 50€ nata
 • Çmimi per Apartment me dy dhoma : 65€ nata

Oferta vlen për akomodim Deluxe deri më 15.05

 • Çmimi per dhomë dyshe : 60€ nata
 • Çmimi per dhomë Junior Suite: 90€ nata
 • Çmimi per Suit : 110€ nata

Oferta vlen për akomodim Executive 5* deri më 15.05

 • Çmimi per dhomë dyshe : 60€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 80€ nata
 • Çmimi per dhomë  katërshe : 100€ nata
 • Çmimi Dublex: 120€ nata

--------------------------------------------------------------------------------------

 Oferta vlen për akomodim  Comfort Hotel nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 55€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 70€ nata
 • Çmimi per Apartment me dy dhoma : 80€ nata

Oferta vlen për akomodim Deluxe nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 100€ nata
 • Çmimi per dhomë Junior Suite: 140€ nata
 • Çmimi per Suit : 180€ nata

Oferta vlen për akomodim Executive 5* nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 90€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 120€ nata
 • Çmimi per dhomë  katërshe : 145€ nata
 • Çmimi Dublex: 200€ nata

--------------------------------------------------------------------------------------

 Oferta vlen për akomodim  Comfort Hotel nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 75€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 90€ nata
 • Çmimi per Apartment me dy dhoma : 110€ nata

Oferta vlen për akomodim Deluxe nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 135€ nata
 • Çmimi per dhomë Junior Suite: 180€ nata
 • Çmimi per Suit : 220€ nata

Oferta vlen për akomodim Executive 5* nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 115€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 145€ nata
 • Çmimi per dhomë  katërshe : 160€ nata
 • Çmimi Dublex: 240€ nata

BB :Fjetja,Mëngjesi ,Shfrytezimi i pishines, Shezllone ne plazh

Femijet 0-4 vjet Falas
Femijet 4-11 vjet -50%

NUEVO DELUXE HOTEL RESORT 4*

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 

Qmimi perfshine:
*mengjesin
*pishina+shazllone
*parkimi
*ambjentet e argetimit per te rritur dhe femije
*kend argetimi per femije
*nje fushe futboll & volejboll

Pages Ekstra:

Femija deri ne moshen 10 vjeqare 10€ pages

Transport hotel-plazh-hotel

Hotel Wilson

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome

 • 0-4 vjec falas 
 • 5-9 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi                                                                                                                                -Darka
-Pishina                                                                                                                                  -Çadra ne Plazh
-Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)                                                 

Hotel Ambasador

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome Dyshe

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-4 vjec falas                                                                                                                
 • 5-9 vjec 50%

 

Hotel Frojd

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarte  

Check in : 12:00-14:00

Check out : 10:00

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka(Nese mirret oferta HB)
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3vjec falas                                                                                                                
 • 3-10 vjec 50%

 

Hotel Domus

Ofertat dhe Çmimet

 

Oferta është e vlefshme për akomodim 

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-4 vjec falas                                                                                                                
 • 5-7 vjec 50%
 • Mbi 7 vjec pagesë e plotë

Hotel Briliant

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarde nga 

Check in : 12:00-14:00

Check out : 10:00

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3vjec falas                                                                                                                
 • 3-10 vjec 50%

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.