Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ulqin

Hotel Mediteran

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen nga data --- deri me daten---

 • 2Nete –
 • 3Nete –
 • 4Nete –
 • 5Nete – 
 • 6Nete –

Ne cmim perfshihen: Fjetja, mëngjesi ,darka dhe shfrytezimi i pishinës.

 

Vërejtje minimum dy persona ne dhomë 

Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave

Femijet: 0 - 6 vjec gratis (Femia i parë)

Femijet: 07.-12 vjec - 50% zbritje

Single room: +50%

Femija 2te / 3te ne moshen gratis paguan 50% te cmimit.

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

 

Hotel Kulla e Balshajve

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Edita

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per muajin Maj

 • 3 ditë - 2 netë - 60€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 90€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 120€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 150€ për person  

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                  Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                            Darka në hotel ( Ala carte - me porosi)                                                            Përdorimi i pishinës         Wifi në gjithë hotelin       Të gjitha taksat      Transportin 3 herë në ditë Hotel-Plazh-Hotel, plazh të vogël ose të madhe sipas dëshirës

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5 vjeç 70% zbritje
 • 5-10 vjeç 50% zbritje

Hotel Hoti

Ofertat dhe Çmimet

Hotel ALBATROS

Ofertat dhe Çmimet

Villa Hotel Montefila

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.