Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Velipoj
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipoj

Hotel Center Park

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim nga data

 Të perfshira ne qmim:

Mengjesi,Dreka(Nese eshte ne Ofert),Darka,Pishina

Politika e femijeve :

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Holiday

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Qetsia

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Real

Ofertat dhe Çmimet

Grand Hotel Europa Resort

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen për akomodim  vetem me mëngjes deri më 04.07

 • Çmimi per dhomë dyshe : 140€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 186€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 251€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 210€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 260€ nata BB 
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 335€ nata BB

 Oferta vlen për akomodim mëngjes dhe dark deri më 04.07

 • Çmimi per dhomë dyshe : 170€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 231€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 311€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 240€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 290€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 410€ nata HB

 -------------------------------------------------------------------------------------

 Oferta vlen për akomodim  vetem me mëngjes nga data  05.07 deri me 25.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 175€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 237€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 325€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 250€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 300€ nata BB 
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 438€ nata BB

 Oferta vlen për akomodim mëngjes dhe dark nga data  05.07 deri me 25.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 205€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 282€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 385€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 280€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 230€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 513€ nata HB

HB përfshin:

Akomodimi në hote, Mëngjesi , Darka, Pishina e jashtme dhe Aquaparku për femij dhe te rritur , Plazha Private (1 Shezllone për dhom , 2 Shezllone për Apartamtentet) ,Parkingu , Wifi

Politikat e fëmijëve:

 • Fëmijet prej 0 – 2.99 vjeq  - pa pages
 • Fëmijet prej 3 – 5.99 vjeq - 70% të qmimit të rriturit
 • Baby bed - 30 euro/night
 • Extra bed - 40 euro/night

 

Hotel Fishta

Hotel Royal Apartmants

Ofertat dhe Çmimet

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.