Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Vlore

Hotel Regina Blu - Radhime

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 16/04/22 deri me 31/05/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ HB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ FB

———-———————————————————-

DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ FB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/062022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ HB
 • Çmimi per 1 natë  për person 75€ FB

———-———————————————————-

DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ FB

———-———————————————————-
Nga 01/07/2022 deri më 31/08/2022

 • Çmimi per  natë  për person 85€ All inklusive

—-


BB - Akomodimi  Fjetje , Mengjesi
HB - Akomodimi  Fjetje , Mengjesi ,Darka
FB - Akomodimi  Fjetje , Mengjesi, Dreka,Darka

Akses në fascilitetet e hotelit
lses ne pishinë
Akses në plazh
Qader & shezlong
Parkim
Wifi

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

Hotel Regina City - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga 16/04/22 deri me 31/05/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-

DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/08/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB

———-———————————————————-

DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-


—-
BB - Akomodimi  Fjetje , Mengjesi
HB - Akomodimi  Fjetje , Mengjesi ,Darka

Akses në fascilitetet e hotelit
lses ne pishinë
Akses në plazh
Qader & shezlong
Parkim
Wifi

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur 

REGINA GARDEN HOTEL - VLORË

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 16/04/22 deri me 31/05/2022

DHOMA DYSHE
Akomodimi  Fjetje , Mengjesi

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€

Akomodimi  Fjetje Mengjesi , Darka

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€

———————————————————-

DHOMA TRESHE
Akomodimi  Fjetje , Mengjesi

 • Çmimi per 1 natë  për person 25€

Akomodimi  Fjetje Mengjesi , Darka

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

 

Hotel Palace - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta vlen nga 01/05/22 deri më 15/07/2022

Dhoma Deluxe Double /TWIN

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 180€  për person 

—————————————————————

Në qmimet e mësipërme përfshihet :

Akomodimi në hotel Palace :
Mëngjesi i përfshirë
Tvsh , taxat lokale

Politikat e fëmijëve :
Fëmijët 0-6 vjet Falas
Nese akomodohen ne shtrat me
Prindërit 

Hotel ROI - Radhime

Oferta Dhe Çmimet

 Ofertat vlejn per akomodim  gjat muajin 

Politika e femijeve:

0-5 vjeq 50% pages

Nese akomodohen mbi 3 net 

0-10 vjeq 50% pages

Hotel Kraal Vlore

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga data 1

Fëmijët deri në 5-vjec do të jenë pa pagesë.

Nga 5-vjec deri në 16-vjec do të paguajnë vetëm 12 Euro.

Hotel Rolex

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga dat

FB-Mengjes,Drek dhe Dark

HB-Mengjes dhe Dark

BB-Vetem Mengjes

Politikat e Femijeve:

Femijet 0-3 vjeq Gratis

Femijet mbi 4 vjeq paguajn si te rritur

OLIMPYA TOURISTIC VILLAGE RADHIME-VLORE

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga data

Politikat e Femijeve:

Femijet 0-4 vjeq Gratis

Femijet mbi 4-12 vjeq  paguajn 50%

 

Pastarella Resort

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 

Te Perfshira ne qmim jane :

Mengjesi  BUFE , Pishina per femije , parkimi nentoksore , qader plazh perball hotelit 

Pages Shtes :
Darka : 12€ per person /Nata

Dreka : 12€ per person /Nata

Bileta Autobusi:20€ Kthyese

HOTEL BOLOGNA

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 

 

Vlora International Hotel

Oferta Dhe Çmimet

Akomodimi ne dhom

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.