Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kamping në Jalë
Shperndaje në Google Facebook

Kamping ne Jale

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë

Çmimet :

 • 3 ditë / 2 netë 50 € per person
 • 4 ditë / 3 netë 65 € per person
 • 5 ditë / 4 netë 75 € per person
 • 6 ditë / 5 netë 85 € per person

 

Nisja Nga kampi ne ora 16:30

 • Prishtina 22:30
 • Gjilani 20:30
 • Ferizaji 21:15
 • Peja 22:00
 • Gjakova 23:15
 • Fushe Kosova 22:40
 • Komorani 23:10
 • Suhareka 23:30
 • Prizreni 23:55


Në çmim përfshihet :  Udhetimi , Fjetja ne kamping , mengjeset , darkat , aktivitetet ne kamp si lojerat , muzika dhe gjerat e tjera percjellese 

Wireless Dushe,Tualete të ndara për femra e meshkuj,Energji elektrike

Hapësira dhe lojra te ndryshme,Muzikë e argëtim gjatë gjithë kohës

 

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.