Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Matka
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Kanionin Matka

Vizitë kanionit Matka dhe qytetit të Shkupit & Shopping në City Mall

Nisje çdo të premten, të shtunë dhe të dielen

  1.  Prishtina në ora  07:30 Zyra Saba  
  2. Podujevë në ora 06:30 St Busave 
  3.  Ferizaj në ora      08:00 Hibi Magjistrale
  4. Arritja në Matka në ora 10:00
  5. Vizitë në Kanion deri në ora 13:30
  6. Shoping ne City Mall në Shkup deri ne ora 15:00
  7. Vizite qytetit te Shkupit deri ne ora 18:00
  8. Nisja për kthimë në ora 18:00

Çmimet


Të dielen:      5 € 

Blic rreth Kanjonit Matka:

Matka është një kanion ndodhet në perëndim të Shkupit në Maqedoni . Duke mbuluar afërsisht 5.000 hektarë.

Matka është një nga destinacionet më popullore në natyrë në Maqedoni dhe është një ndër vendet më të vizituar nga turistët në Maqedoni

Rezervo online

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.