Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Mini Eurotrip
Shperndaje në Google Facebook

Vizito Europën me mini europtrip për 260 €

Programi

 • 23.04 nisja per Budapest 23:00
 • 24.04 vizite qytetit te Budapestit akomodim ne Hotel 
 • 25.04 Mëngjesi në hotel 09:00 nisja për Vizitë qytetit të Vjenës deri në ora 23:30 nisja për Venecia 
 • 26.04 Arritja në Treviso vizitë qytetit deri ora 14:00 akomodimin në Hotel kohë e lirë 
 • 27.04 Vizite qytetit të Venecias deri në ora 20:00 nisja per Kosovë 
 • 28.04 Arritja në Prishtine 16:00

Dokumentacioni i nevojshëm:

 • Ekstrakti i lindjes
 • Çertifikatën familjare
 • Çertifikatën e martesës


Për studenta:

 • Vërtetimin e fakultetit
 • Transkripta e notave
 • ID Kartela


Nëse punojnë:

 • Kontratën e punës
 • Pasqyrën e bankës për 6 mujat e fundit
 • Vërtetimi i ATK-së
 • Trusti pensional

Afati i aplikimit

 • Afati i aplikimit në ambasadë me datë 04:04.17 2017 ora 14:00

Përfshihet

 •  Udhëtimi me autobus 
 • Hoteli me mengjës
 • Pagesa e vizes në ambasadë

Rezervo tani

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.