Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ohër dhe Pogradec 2/1ditë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Ohër, Strugë,   St. Naum, Pogradec,  Drilon, Elbasan dhe Tiranë për 35 €

Vikend 2 ditë 1 natë

Dita 1:

 1. Dita 1:

 2. Nisja nga Prizreni ne ora 06:00

 3. Nisja nga Suhareka në ora 06:20

 4. Nisja nga Komaran në ora 06:45

 5. Nisja nga Gjakova ne ora 05:20

 6. Nisja nga Deqani ne ora 05:00

 7. Nisja nga Peja ne ora 04:30

 8. Nisja nga Gjilani ne ora 07:00

 9. Nisja nga Prishtina në ora 07:30

 10. Nisja nga Ferizaj në ora 08:00

 11. Vazhdimi i rrugës për në Oher.

 12. Arritja në Struge rreth orës 13:00, qëndrim deri në ora 15:00,

 13. Visite qytetit te OHerit deri ne ora 17:00

 14. Vazhdimi i rrugës për në Shën Naum dhe Pogradec.

 15. Nisja për në Hotel Enkelana , arritja në Hotel rreth orës 19:00.

 16. Darka në hotel, relaksim, fjetje.

Dita 2:

 1. Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit lirimi i hotelit. Vizitohet parku Drilon.
 2. Vazhdimi i rrugës për në Elbasane dhe Tiranë
 3.  Nisja nga Tirana në ora 17:00.
 4. Vazhdimi i rrugës për Kosovë, arritja rreth orës 21:30.

Arazhmani përfshinë:

 1. Transportin me autobus komod Prishtinë - Pogradec - Prishtinë
 2. Akomodimin në Hotel Enkelana 4* me mëngjes dhe darkë
 3. Vizitat në Strugë, Ohër, Pogradec, St. Naum,Elbasan dhe Tiranë
 4. Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

Hotel Enkelana, Pogradec

Rezervo online

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.