Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ohër dhe Pogradec
Shperndaje në Google Facebook

Vikend Ohër, Strugë  Pogradec dhe Korqë  60 €
3 ditë 2 netë

Udhetimet e Rradhës

 📌Nisjet e radhës : 06.03.20 / 13.03.20 / 20.03.20 / 27.03.20 03.04.20 / 11.04.20 / 18.04.20 / 24.04.20 / 01.05.20 09.05.20 / 16.05.20

Dita 1:

 •  Vazhdimi i rrugës për në Oher.
 •  Arritja në Struge rreth orës 13:00- 15:00
 •  Visite qytetit te Oherit deri ne ora 17:00
 •  Vazhdimi i rrugës për në Shën Naum dhe Pogradec.
 • Nisja për në Hotel arritja në Hotel rreth orës 19:30
 • Darka ne hotel nga ora 20:00

Dita 2:

 1.  Mëngjesi në Hotel 07:00-09:30
 2.  Nisja në orën 10:00
 3.  Vizitë qytetit të Korçës 11:00-13:00
 4.  Vizitë Parkut Nacional Drilon
 5.  Vizitë qytetit të Pogradecit
 6.  Darka në Hotel nga ora 19:00
 7.  Kohë e lirë Muzik Live

Dita 3:

 •  Mengjesi ne Hotel nga ora 07:30 - 08:45
 •  Lirimi i hotelit në ora 09:00
 •  Vizitë qytetit të Elbasanit 11:00-12:30
 •  Nisja për në Tiranë
 •  Kthimi për Kosovë në ora 17:00
 •  Arritja në Kosovë në ora 22:00

✔️ Nisja nga Prizreni ne ora 06:00

✔️ Nisja nga Suhareka në ora 06:30
✔️ Nisja nga Komaran në ora 06:45
✔️ Nisja nga Prishtina në ora 07:30

✔️ Nisja nga Gjilani në ora 07:00
✔️ Nisja nga Ferizaj në ora 08:00

✔️ Nisja nga Peja ora në 04:30
✔️ Nisja nga Gjakova ora në 05:10

✔️ Nisja nga Podujeve në ora 06:00
✔️ Nisja nga Mitrovic ora në 05:30
✔️ Nisja nga Vushtrria ora në 06:00

Arazhmani përfshinë:

 • Udhetimin me autobus
 • Akomodimi në Hotel për 2 net
 • Darka, mëngjesi
 • Gjatë udhëtimit shërbehen pije freskuese dhe embelsira ne autobus

Arazhmani nuk përfshinë:

 •  Pishina e brendshme në hotel
 •  Rekreacionin 

Rezervo online

Hotel Enkelana, Pogradec

Udhëtim me Setra HD

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.