Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Udhëtime të rregullta
Shperndaje në Google Facebook

Udhëtime të rregullta me autobus. Çdo ditë nisje për në qytetet kryesore si në Shqipëri poashtu edhe në Malin e Zi duke filluar nga data 10/06/2017

Me autobusa komod mbajmë vijat e rregullta me nisje çdo ditë për në qytetet kryesore bregdetare si

 • Ksamil
 • Sarandë
 • Dhërmi
 • Himarë
 • Jalë
 • Qeparo 
 • Borshë
 • Gjipe 
 • Vlorë
 • Durrës
 • Shëngjin
 • Velipojë
 • Ulqin

Kushtet

Udhëtimi realizohet me autobus modern dhe posedojnë gjithçka që u nevojitet për udhëtim, siç janë

 • Klima
 • DVD video sistem
 • Pije jo-alkoolike
 • Kafe 
 • Etj

Orari i nisjeve :

 • Prishtinë - Ksamil në ora : 21:30 
 • Prishtinë - Sarandë në ora : 21:30 
 • Prishtinë -  Dhërmi në ora : 21:30 
 • Prishtinë -  Vlorë në ora : 21:30 
 • Prishtinë - Durrës në ora : 05:00  
 • Prishtinë -  Shëngjin në ora : 05:00  
 • Prishtinë -  Velipojë në ora : 05:00  
 • Prishtinë -  Ulqin në ora : 23:00  

Kontakt dhe info

Për informata shtesë apo edhe rezervime na kontaktoni në numrat tonë kujdestar:

Tel: 044 233 555 dhe 049 233 555

Nga udhëtimet tona

Linja e rregullt

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.