Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2021
Shperndaje në Google Facebook
Oferta Per muajin Prill 2Nete –40 euro, p.p (BB) 3Nete –60 euro, p.p (BB) 4Nete – 80 euro, p.p (BB) 2Nete –64 euro, p.p (HB) 3Nete –96 euro, p.p (HB) 4Nete – 128 euro, p.p (HB) Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.  

Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 31.06.2021 Çmimi per 2 netë 126€ për person  Çmimi per 3 netë 189€  për person  Çmimi per 4 netë 252€  për person Çmimi per 5 netë 315€  për person  Dy femij deri ne 11.99 vjet gratis  Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit Në çmim

Vërejtje minimum dy persona ne dhomë  Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave Femijet: 0 - 6 vjec gratis (Femia i parë) Femijet: 07.-12 vjec - 50% zbritje Single room: +50% Femija 2te / 3te ne moshen gratis paguan 50% te cmimit. Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00   Of

Oferta Per muajin Qershor gjat diteve te javes  2Nete –60 euro, p.p (BB) 3Nete –90 euro, p.p (BB) 4Nete – 120 euro, p.p (BB) 5Nete – 150 euro, p.p (BB) 6Nete – 180 euro p.p (BB) Oferta Per muajin Qershor gjat diteve vikendit 2Nete –70 euro, p.p (BB) 3Nete –105 euro, p.p (BB) 4Nete – 140 e

  Ne Konceptin All-Inclusive janë të përfshira:  -Taksa e qytetit,                                                                                                                   -Mengjesi,Dreka dhe Darka                                                   

 Oferta është e vlefshme për akomodim deri më 30.06.2021 Çmimi per 2 netë 40€ për person  Çmimi per 3 netë 60€  për person  Çmimi per 4 netë 80€  për person Çmimi per 5 netë 100€  për person  Të perfshira ne qmim: Mengjesi,Dreka,Darka Politika e femijeve : Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pa

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarde nga 01.06 deri më 30.06 Çmimi per 2 netë 58€ për person  Çmimi per 3 netë 87€  për person  Çmimi per 4 netë 116€  për person Çmimi per 5 netë 145€  për person   Oferta është e vlefshme për akomodim ne suite me pamje

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë Çmimet : 3 ditë / 2 netë 50 € per person 4 ditë / 3 netë 65 € per person 5 ditë / 4 netë 75 € per person 6 ditë / 5 netë 85 € per person   Nisja Nga kampi ne ora 16:30 Prishtina 22:30 Gjilani 20:30 Ferizaji 21:15 Peja 22:00 Gjakova 2

Akomodimi + Fjetje +Mengjesi + Pishina Çmimi per 2 netë 70€ për person Çmimi per 3 netë 105€ për person Çmimi per 4 netë 140€ për person Çmimi per 5 netë 175€ për person Akomodimi +Fjetje +Mengjesi + Darka + Pishina Çmimi per 2 netë 94€ për person Çmimi per 3 netë 141€ për perso

Oferta vlen per akomodim nga data 01.06.2021 deri me daten 30.06.2021 Çmimi per 2 netë 50€ për person  HB Çmimi per 3 netë 65€  për person  HB Çmimi per 4 netë 80€  për person HB Çmimi per 5 netë 95€  për person  HB   HB:Fjetja ,Mengjesi , Darka dhe Bileta Autobusit Politika e femij

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.