Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2022
Shperndaje në Google Facebook
Oferta Per muajin Prill 2Nete –40 euro, p.p (BB) 3Nete –60 euro, p.p (BB) 4Nete – 80 euro, p.p (BB) 2Nete –64 euro, p.p (HB) 3Nete –96 euro, p.p (HB) 4Nete – 128 euro, p.p (HB) Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.  

Oferta Vlen  deri me 31.03.2022  95Euro/ 2 Persona nata Dy femij deri ne 11.99 vjet gratis  Pages shtes 1.50€ taksat e qytetit Në çmim përfshihet:*                                                                                                    -Akomodim në Hotelin Avala Resort

Oferta vlen nga data --- deri me daten--- 2Nete – 3Nete – 4Nete – 5Nete –  6Nete – Ne cmim perfshihen: Fjetja, mëngjesi ,darka dhe shfrytezimi i pishinës.   Vërejtje minimum dy persona ne dhomë  Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave Femijet: 0 - 6 vjec gratis (Femia i parë)

Oferta nga data 01/07/2021 deri me daten 15/07/2021 Dhoma DBL–60 euro,   nata  Dhoma TWIN –60 euro, nata  Dhoma TRPL – 70 euro, nata  Dhoma Suit– 90 euro, nata  Ne cmim perfshihet mengjesi,shezllonet ne plazh,parking.   Oferta nga data 15/07/2021 deri me daten 31/08/2021 Dhoma

01/05/22 - 31/05/2022 Double / Twin room Çmimi per 2 netë 76€ për person  Çmimi per 3 netë 114€  për person  Çmimi per 4 netë 152€  për person Çmimi per 5 netë 190€  për person  Çmimi per 6 netë 228€  për person  Qmimi përfshinë :Akomodimi në hotelMëngjesiDarkaSpa : Pishi

Oferta është e vlefshme për akomodim nga data  Të perfshira ne qmim: Mengjesi,Dreka(Nese eshte ne Ofert),Darka,Pishina Politika e femijeve : Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare) Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit  Oferta vlen për akomodim  vetem me mëngjes deri më 04.07 Çm

Oferta është e vlefshme për akomodim : Çmimi per person nga data 01.05-30.05 : 29€ p.p HB Çmimi per person nga data 01.06-30.06 : 35€ p.p HB Çmimi per person nga data 01.07-15.07 : 45€ p.p HB Çmimi per person nga data 16.07-31.08 : 55€ p.p HB Suitat me pamje nga deti do te

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë Çmimet : 2 ditë / 1 natë 35€ per person 3 ditë / 2 netë 45 € per person 4 ditë / 3 netë 60 € per person 5 ditë / 4 netë 70 € per person 6 ditë / 5 netë 80 € per person   Nisja Nga kampi ne ora 16:30 Prishtina 22:30 Gjilani 20:30 Fe

Oferta eshte valide nga 16/04/22 deri me 31/05/2022 DHOMA DYSHE Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB Çmimi per 1 natë  për person 50€ HB Çmimi per 1 natë  për person 60€ FB ———-———————————————————- DHOMA TRESHE Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB Çmimi per 1 natë

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2021 deri me daten 31.07.2021 Akomodimi ne Dhome dyshe: Çmimi per 2 netë  për person  HB Çmimi per 3 netë   për person  HB Çmimi per 4 netë  për person HB Çmimi per 5 netë   për person  HB Akomodimi ne Dhome Treshe: Çmimi per 2 netë  për person  HB Çmi

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.