Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Sarandë për vetëm 55 €

 

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 50€

Udhetimet e Rradhës

📌 Nisja me daten 16.02.2019 Kthimi 18.02.2019
📌 Nisja me daten 08.03.2019 Kthimi 10.03.2019
📌 Nisja me daten 20.04.2019 Kthimi 22.04.2019
📌 Nisja me daten 27.04.2019 Kthimi 29.04.2019

Dita 1 -

 1. Vizitë qytetit Kalasë së Gjirokastër 
 2. Akomodimi Hotel Nertil  në qendër të Sarandës
 3. Darka në ora 20:00

Dita 2 -

 • Mengjesi Bufe e hapur prej ores 08:30 - 09:30
 •  Vizitë në qyteitin antik Butrinti
 • Vizitë ishujve të Ksamilit
 • Kthimi në Sarandë, vizite qytetit
 • Darka në ora 20:00
 • Pas darke kohë e lirë për argëtim muzik

Dita 3 -

 • Mengjesi bufe e hapur 07:00 - 08:00 
 •  Lirimi i hotelit në ora 08:30
 •  Pamje nga Himara, Dhërmia dhe Llogaraja
 • Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 16:00
 • Kthimi në Kosovë i planifikuar rreth orës 22:30

Nisjet

 • Nisja nga Peja ora 05:30 
 • Nisja nga Gjakova ora 06:15 
 • Nisja nga Gjilani ora 05:30 
 • Nisja nga Podujeve ora 06:00 
 • Nisja nga Prishtina ora 07:00
 • Nisja nga Suhareka 07:50
 • Nisja nga Prizreni: 08:15

Aranzhmani Përfshin:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel Nertil ne qendër te Sarandës
 3. Darka , mengjesi
 4. Viztat te përmendura me lart

Rezervo tani

Udhëtimi realizohet me Setra HD 415

Pamje nga vizitat e mëparshme

Rezervoni online

Relacioni

Të rritur

Femijë

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.