Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend ne Shengjin
Shperndaje në Google Facebook

Vikend ne Shengjin

 Nisjet e radhës : 06.03.20 / 13.03.20 / 20.03.20 / 27.03.20 03.04.20 / 11.04.20 / 18.04.20 / 24.04.20 / 01.05.20 09.05.20 / 16.05.20

Oferta dhe çmimet

📅 Dita 1
Akomodimi në Hotel Wilson rreth orës 10:00
Kohë e lirë
Darka nga ora 19:00
Muzik live

📅Dita 2
Mëngjesi në Hotel nga 08:00-10:00
Nisja për në qytet rreth orës 11:30
Vizitë qytetit të Shkodres deri në ora 16:00
Darka ne hotel nga ora 19:00-20:00
Muzik live

📅Dita 3
Mëngjesi në Hotel 08:00-10:00
Lirimi i hotelit dhe nisja në ora 11:00
Vizit qytetit dhe kalasë së lezhes
Arritja ne Kosovë rreth orës 15:00

Oferta Përfshin:
Mengjes dhe Dark ne Hotel Wilson shëngjin
Udhetimi me Autobus

Nisjet behen nga keto Qytete:

🚍 Nisja nga Prishtina 07:00
🚍 Nisja nga Suhareka 07:50
🚍 Nisja nga Prizreni 08:15
🚍 Nisja nga Komorani 07:30
🚍 Nisja nga Podujeva 05:30
🚍 Nisja nga Ferizaji 05:45
🚍 Nisja nga Gjilani 05:00
🚍 Nisja nga Fushe Kosova 07:05

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.