Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Stamboll 1
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat në Stamboll 2 Netë 3 Ditë

RICHMOND HOTEL

Çmimi per person prej -229€ për person

Cmimi perfshine:
Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Adresa e Hotelit :İstiklal Caddesi 227, Tünel, 34430 İstanbul, Beyoğlu

Me një qëndrim në Richmond Stamboll, do të jeni të vendosur në qendër në Stamboll, vetëm një 3-minuta në këmbë nga Muzeu Pera dhe 7 minuta në këmbë nga Kulla e Galatës. Ky hotel me 4 yje është 0.8 mi (1.2 km) nga Sheshi Taksim dhe 0.4 mi (0.6 km) nga Avenue Istiklal.

2.31 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll
2.44 km në Bazilikën Cisterna
2.76 km në Blu Moschea
2.93 km në Distrikt: Aksaray
3.03 km në Aya Sofya
13.09 km në Qendrën e Konventave: Qendra Tregtare Botërore Stamboll (WTCI)
13.41 km në Qendrën e Konventave: Qendra Ekspozicionale CN
14.51 km në Aeroport: Atatürk (IST)
29.61 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Kongreseve Tuyap Fair
31.67 km në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW 

AKKA LUSH

Çmimi per person prej -229€ për person

Cmimi perfshine:
Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Adresa e Hotelit:Katip Çelebi Mh, Siraselviler Cd.No 10,Istanbul 34433


Përshkrimi i Hotelit
Një qëndrim në AKKA Lush Hotel Taksim ju vendos në zemër të Stambollit, Me makinë 1-minut nga Sheshi Taksim dhe 8 minuta nga Pallati Dolmabahce. Ky hotel me SPA është 2.1 km (2.1 km) nga Qendra e Konventave dhe Ekspozitave Lutfi Kirdar dhe 2.4 km         

Hayriye Tüccari Cad. No: 10, Aksaray, Istanbul 34470

0.30 km në Distrikt: Aksaray
1.62 km në Aya Sofya
1.88 km në Blu Moschea
1.94 km në Bazilikën Cisterna
5.41 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll.
10.66 km në Qendrën e Konventave: Qendra Botërore e Tregtisë në Stamboll (WTCI)
11.04km nga Qendra e Konventave: Qendra Ekspozicionale CNR
12.11km nga Aeroporti: Atatürk (IST)
27.94 km në Qendrën e Konventave: Tuyap Fair Convention & Congress Center
32.20 km në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW)

(2.4 km) nga Kulla e Galatës.

 

ERBAZLAR HOTEL

Çmimi per person prej -219€ për person

Cmimi perfshine:
Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Adresa e Hotelit:Hayriye Tüccari Cad. No: 10, Aksaray, Istanbul 34470

Me një qëndrim në Hotel Erbazlar, do të gjendeni në qendër në Stamboll, një makinë 4-minuta nga Muzeu Pera dhe 6 minuta nga Pazari i Madh. Ky hotel është 0.7 mi (1.1 km) nga Sheshi Beyazit dhe 2.4 km (2.2 km) nga Sheshi Sultanahmet.

0.30 km në Distrikt: Aksaray
1.62 km në Aya Sofya
1.88 km në Blu Moschea
1.94 km në Bazilikën Cisterna
5.41 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll.
10.66 km në Qendrën e Konventave: Qendra Botërore e Tregtisë në Stamboll (WTCI)
11.04km nga Qendra e Konventave: Qendra Ekspozicionale CNR
12.11km nga Aeroporti: Atatürk (IST)
27.94 km në Qendrën e Konventave: Tuyap Fair Convention & Congress Center
32.20 km në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW)

SIM HOTEL

Çmimi per person prej -209€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

CITY CENTER HOTEL

Çmimi per person prej -209€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Adresa e Hotelit:Katip Mustafa Celebi Mahallesi, Siraselviler Caddesi 1, Billurcu Çıkmazı, Beyoğlu, 34433 Istanbul

1.62 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll
2.92 km në Bazilikën Cisterna
3.25 km në Blu Moschea
3.57 km në Aya Sofya
3.71 km në Distrikt: Aksaray
13.88 km në Qendrën e Konventave: Qendra Tregtare Botërore Stamboll (WTCI)
14.20 km në Qendrën e Konventave: Qendra Ekspozicionale CNR
15.30 km në Aeroport: Atatürk (IST)
30.30 km në Qendrën e Konventave: Konventa dhe Qendra e Kongreseve Panairi Tuyap
31.28 km për në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW)

Me një qëndrim në City Center Hotel Taksim, do të gjendeni në qendër në Stamboll, vetëm një 3-minuta në këmbë nga Rruga Istiklal dhe 5 minuta në këmbë nga Sheshi Taksim. Ky hotel me 4 yje është 0.9 mi (0.9 km) nga Muzeu Pera dhe 1.3 mi (2.1)

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.