Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend ne Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend ne Vlorë

 • Nisjet me radhe me keto data
 • 06.03.2020
 • 03.04.2020
 • 11.04.2020
 • 18.04.2020
 • 24.04.2020
 • 01.05.2020
 • 09.05.2020 

 Festo Pavarësin e Kosovës
 #Vlorë #Berat #Durrës #Karaburun
Perjeto lundërimin me anije në Karaburun #IshullinSazanit , #ShenVasil shpella e #HaxhiAli's

📅 Dita 1- 15.02.20
Viziti Qytetit te Berat deri ne ora 15:00
Akomodimi ne Aler Grand Hotel në Vlorë
Darka nga ora 20:00 kohe e lire perargetim

📅Dita 2- 16.02.20
Mengjesi ne Hotel nga 07:30-09:00
Udhetim me anije qmimi 11 Euro Duke perfshir Shetitjet dhe dreka ne ket pages
 Karaburun & Muzeu i Pavaresise
 Vizitë ishullit Sazanit
 Vizitë në Shen Vasil - Shen Jane - shpella e Haxhi Ali's
Darka ne hotel nga ora 20:00-21:00

📅Dita 3- 17.02.20
Mengjesi ne Hotel 07:30-09:00
Lirimi i hotelit dhe nisja ne ora 10:00
Vizit Kalas se Kanines & Monsatiri Zvernecit deri ne ora 13:00
Vizit Qytetit te vjeter te Durresit deri ne ora 17:00
Arritja ne Kosov rreth orës 22:00

!!Oferta Perfshin:
Mengjes dhe Dark ne Hotel Vlore
Udhetimi me Autobus
Pagesa Shtes:
Udhetim me anije & Muzeu i Pavaresise

Informata

Oferta Perfshin:

 • Mengjes dhe Dark ne Hotel Vlore
 • Udhetimi me Autobus

Pagesa Shtes:

 • Udhetim me anije ne Karaburun & Muzeu i Pavaresise

Nisjet:

 •  Nisja nga Prishtina 07:00
 •  Nisja nga Suhareka 07:50
 •  Nisja nga Prizreni 08:15
 •  Nisja nga Komorani 07:30
 •  Nisja nga Podujeva 05:30
 •  Nisja nga Ferizaji 05:45
 •  Nisja nga Gjilani 05:00
 •  Nisja nga Fushe Kosova 07:05
 •  Nisja nga Peja 06:30
 •  Nisja nga Gjakovë 07:30
 •  Nisja nga Mitrovica 05:30
 • Nisja nga Vushtrri 06:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.