Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Budva dhe Shkodër
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Budvë, Kotor, Tivat, Shën Stefan,  Ulqin dhe Shkodër,  65 €

Vizitë 3 ditë 2 netë

Udhetimet e Rradhës

📌Nisjet e radhës : 06.03.20 / 13.03.20 / 20.03.20 / 27.03.20 03.04.20 / 11.04.20 / 18.04.20 / 24.04.20 / 01.05.20 09.05.20 / 16.05.20

Dita 1 -

 • Vizitë në qytetit te Shkodres 11:30-13:30
 •  Akomodimi në Hotel qender Budva 17:00
 •  Darka në ora 19:00
 •  Kohë e lirë për shetitje në qytet

Dita 2 -

 •  Mengjesi ne hotel 07:30-08:30
 •  Lirimi i hotelit në ora 09:00
 •  Vizite Sfeti Stefan 09:30 -11:00
 •  Vizite qytetit te Ulqin , deri ne ora 14:00
 •  Nisja per Prishtinë 14:00 planifikimi i arritjes 20:00

Dita 3 -

 •  Mengjesi ne hotel 07:30-08:30
 •  Lirimi i hotelit në ora 09:00
 • Vizite Sfeti Stefan 09:30 -11:00
 •  Vizite qytetit te Ulqin , deri ne ora 14:00
 •  Nisja per Prishtinë 14:00 planifikimi i arritjes 20:00
 • Nisja te shtunen kthimi te Hënen
 • Nisja nga Prishtina 07:00
 •  Nisja nga Suhareka 07:50
 •  Nisja nga Prizreni 08:15
 •  Nisja nga Fushe Kosova 07:05
 •  Nisja nga Komorani 07:30
 •  Nisja nga Podujeva 05:30
 •  Nisja nga Ferizaji 05:45
 •  Nisja nga Gjilani 05:00
 •  Nisja nga Peja 06:30
 •  Nisja nga Gjakovë 07:30
 •  Nisja nga Mitrovica 05:30
 •  Nisja nga Vushtrri 06:00

Arazhmani përfshinë:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel Boris në qendër të Budvës
 3. Darka , mengjesi

Rezervo online

Udhëtim me Setra HD

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.