Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikendi i 28 Nëntorit
Shperndaje në Google Facebook

28 Nëntori në Sarandë

Nisjet behen nga :

✔️ Nisja nga Prishtina 07:00
✔️ Nisja nga Suhareka 07:50
✔️ Nisja nga Prizreni 08:15
✔️ Nisja nga Komorani 07:30
✔️ Nisja nga Podujeva 06:00
✔️ Nisja nga Ferizaji 05:45
✔️ Nisja nga Gjilani 05:00
✔️Nisja nga Fushe Kosova 07:05
✔️ Nisja nga Mitrovica 05:30
✔️ Nisja nga Vushtrri 06:00  

Itinerari:

 📅 Dita 1 - E Ejte 28.11.2019
Nisja nga Kosova
Arritja në Gjirokaster
Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs
Akomodimi në Hotel Mario Resort - Sarandë
Darka bufe e hapur e planifikuar në ora 20:00 , pas darkës kohë e lirë

📅 Dita 2 - E Premte 29.11.2019
Mengjesi Bufe e hapur në Hotel deri 09:30
Vizitë në qyteitin antik Butrinti
Vizitë ishujve të Ksamilit
Kthimi në Sarandë, vizite qytetit deri në ora 18:00
Darka bufe e hapur në ora 20:00
Pas darke muzikë

📅 Dita 3 - E Shtune 30.11.2019
Mengjesi bufe e hapur në Hotel 07:30 - 08:30
Lirimi i hotelit në ora 09:00
Pamje nga Himara, Dhërmia dhe Llogaraja
Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 16:00
Kthimi në Prishtinë i planifikuar rreth orës 22:30

28 Nëntori në Budva

Nisjet behen nga :

✔️ Nisja nga Prishtina 07:00
✔️ Nisja nga Suhareka 07:50
✔️ Nisja nga Prizreni 08:15
✔️ Nisja nga Komorani 07:30
✔️ Nisja nga Podujeva 06:00
✔️ Nisja nga Ferizaji 05:45
✔️ Nisja nga Gjilani 05:00
✔️Nisja nga Fushe Kosova 07:05
✔️ Nisja nga Mitrovica 05:30
✔️ Nisja nga Vushtrri 06:00 

Itinerari:

 Nisja me daten 28.11.2019 Kthimi 30.11.2019
📅Dita 1 -28.11.2019
 Vizitë në qytetit te Shkodres 11:30-13:30
 Akomodimi në Hotel qender Budva 17:00
 Darka në ora 19:00
 Kohë e lirë për shetitje në qytet

📅Dita 2 -29.11.2019
 Mëngjesi në Hotel 08:00-09:00
 Vizte qytetit Tivat, Kotorit 10:00- 15:00
 Kthimi ne Hotel kohe e lire ne qytet
Draka ne ora 19:00-20:00
 Vizit Qytetit te vjeter

📅Dita 3 -30.11.2019
 Mengjesi ne hotel 07:30-08:30
 Lirimi i hotelit në ora 09:00
 Vizite Sfeti Stefan 09:30 -11:00
 Vizite qytetit te Ulqin , deri ne ora 14:00
 Nisja per Prishtinë 14:00 planifikimi i arritjes 20:00


  • Arazhmani përfshinë:

✔️Udhetimin me autobus
✔️Akomodimi në qendër të Budvës
✔️Darka , mengjesi

28 Nëntori në Pogradec

Nisjet behen nga :

✔️ Nisja nga Prizreni ne ora 05:30
✔️ Nisja nga Suhareka në ora 05:50
✔️ Nisja nga Komaran në ora 06:20
✔️ Nisja nga Prishtina në ora 07:00
✔️ Nisja nga Ferizaj në ora 07:30
✔️ Nisja nga Gjilani në ora 07:00
✔️ Nisja nga Podujeve në ora 06:00
✔️ Nisja nga Mitrovic ora në 05:30
✔️ Nisja nga Vushtrria ora në 06:00
 

Itinerari:

Nisja me daten 28.11.2019 Kthimi 30.11.2019
📅 Dita 1 -28.11.2019

Vazhdimi i rrugës për në Oher.
Arritja në Struge rreth orës 13:00- 15:00
Visite qytetit te Oherit deri ne ora 17:00
Vazhdimi i rrugës për në Shën Naum dhe Pogradec.
Nisja për në Hotel arritja në Hotel rreth orës 19:30.                                        Darka ne hotel nga ora 20:00

📅 Dita 2 -29.11.2019
Mëngjesi në Hotel 07:00-09:30
Nisja në orën 10:00
Vizitë qytetit të Korçës 11:00-13:00
Vizitë Parkut Nacional Drilon
Vizitë qytetit të Pogradecit
Darka në Hotel nga ora 19:00
Kohë e lirë Muzik Live

📅 Dita 3 -30.11.2019
Mengjesi ne Hotel nga ora 07:30 - 08:45
Lirimi i hotelit në ora 09:00
Vizitë qytetit të Elbasanit 11:00-12:30
Nisja për në Tiranë
Kthimi për Kosovë në ora 17:00
Arritja në Kosovë në ora 21:30

 

28 Nëntori në Vlorë Sazan Karaburun

Nisjet behen nga :

✔️ Nisja nga Prishtina 07:00
✔️ Nisja nga Suhareka 07:50
✔️ Nisja nga Prizreni 08:15
✔️ Nisja nga Komorani 07:30
✔️ Nisja nga Podujeva 06:00
✔️ Nisja nga Ferizaji 05:45
✔️ Nisja nga Gjilani 05:00
✔️Nisja nga Fushe Kosova 07:05
✔️ Nisja nga Mitrovica 05:30
✔️ Nisja nga Vushtrri 06:00  

Itinerari:

📅 Dita 1- 28.11.2019
Vizit Qytetit te Berat deri ne ora 15:00
Akomodimi ne Aler Grand Hotel në Vlorë
Darka nga ora 20:00

📅Dita 2- 29.11.2019
Mengjesi ne Hotel nga 07:30-09:00
Udhetim me anije qmimi 11 Euro Duke perfshir Shetitjet dhe dreka ne ket pages
Karaburun & Muzeu i Pavaresise
Vizitë ishullit Sazanit
Vizitë në Shen Vasil - Shen Jane - shpella e Haxhi Ali's
Darka ne hotel nga ora 20:00-21:00

📅Dita 3- 30.11.2019
Mengjesi ne Hotel 07:30-09:00
Lirimi i hotelit dhe nisja ne ora 10:00
Vizit Kalas se Kanines & Monsatiri Zvernecit deri ne ora 13:00
Vizit Qytetit te vjeter te Durresit deri ne ora 17:00
Arritja ne Kosov rreth orës 22:00

  • Oferta Perfshin:

Mengjes dhe Dark ne Hotel Vlore
Udhetimi me Autobus

  • Pagesa Shtes:

Udhetim me anije ne Karaburun & Muzeu i Pavaresise 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.