Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Oferta ne - Austria
Shperndaje në Google Facebook

Oferta në Viena


Akomodimi

Udhëtimi 

Shërbimi
Netë  3  Netë  4 Netë
Hotel Carina Vienna 3*  Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 279 € 349
Hotel Mercure Wien Westbahnhof 4* Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 295 € 329
Theaterhotel & Suites Wien 4*  Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 369 € 419
Austria Trend Hotel Ananas 4* Fluturim  Bed & Breakfast                        €  € 325 € 359
Hotel Admiral  3*  Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 289 € 359
Hotel Johann Strauss 3*  Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 375 € 409
ibis Wien Mariahilf  3*   Fluturim  Bed & Breakfast  €  € 355 € 319

 

Në çmim përfshihet

 •  Fluturimi  mund te bëhet  direkt  nga   Prishtina , Shkupi , Tirana 
 •  Bagazh cant dore 8kg. max.
 •  Akomodimi Fjete  Dhomë Dyshe /Treshe /Katërshe 
 • Mëngjesi i përfshirë në Çmim 

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi : Aeroport Hotel Aeroport 
 •  Shërbimet shtesë /
 •  Shëtitjet Opsionale /Individuale 
 • Taxat e Hotelit 

Shënim

 • Çmimet janë për person 
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen  penalitet  sipas kushteve dhe rregulloreve te hotelit si dhe kompanis se fluturimit .

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.