Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

OFERTA SPECIALE
Shperndaje në Google Facebook

Hotel : NH MILANO FIERA 4* - 15.7km from cathedral of Milano
Hotel : COSMO PALACE 4*  - 11km from cathedral of Milano
Hotel : DA VINCI HOTEL 4* -  7.7km from cathedral of Milano
Hotel : STARHOTELS BUSINESS PALACE 4*  - 4.5km from cathedral of Milano
Hotel : PHI HOTEL MILANO 4*    - 14.9km from cathedral of Milano
Hotel : ANDREOLA CENTRAL HOTEL 4* - 4km from cathedral of Milano
Hotel : NUOVO METRO HOTEL 3*  - 5.5km from cathedral of Milano

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.