Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Vlore

Hotel Regina Blu - Radhime

Politika e fëmijëve:
0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç konsiderohet adult**Kjo pakete ofrohet ne sezonin e veres prej muajit Qershor deri ne muajin Shtator ne hotel Regina Blu **

Oferta Dhe Çmimet

     Nga 16/04/2023 deri më 30/05/2023

 • Akomodimi në /  dhomë Dyshe
  45€ BB    /    60€ HB
   Nata / për person

  Akomodimi në /  dhomë  Treshe 
  40€ BB  / 55€ HB /  70€ FB  
  Nata / për person

  Akomodimi në Junior Suite 
  120€  Nata 2 person BB 
  140€  Nata 2 persona HB 
  --------
  Nga  01/06/2023   deri   më 30/06/2023

  90€ Natë personi / Ultra All Inklusive 
  -------
  Nga  01/07/2023   deri   më 31/08/2023
  110€ Natë personi / Ultra All Inklusive 

  
 HB-> perfshihet  Akomodim , mengjes , darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi . 

 FB -> perfshihet  Akomodim , mengjes ,dreke,darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi .

BB -> perfshihet: Akomodim , mengjes , cadrat , shezlloni , plazhi , parkimi , wiffi . **Kjo pakete ne sezonin e veres ofrohet vetem ne Hotel Regina Graden **

Ultra all inclusive-> perfshihen 
 Akomodim, Mëngjes, Drekë, Darkë, Vakte të ndërmjetme,
Pije alkoolike lokale si verë, birrë,raki, Pije të lehta për fëmijë, kafe dhe disa lloje koktejlesh,
Plazh, Pishinë, Cadër, Shezlong, Parkim dhe Wifi.

Hotel Regina City - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide  16/04/2023 - deri  - 14/06/2023

Akomodimi në dhome Singel /Single  room 
 60€ BB  /  75€ HB / 90€ FB /   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Dyshe / Double room 
40€ BB  /  55€ HB /  70€ FB /   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Treshe  / Triple  room 
35€ BB  /  50€ HB / 65€ FB /   Nata për përson 

------------------------------------------------------------------------
Oferta eshte valide  15/06/2023 - deri  - 30/09/2023

 Akomodimi në dhome Dyshe / Double room 
   85€ HB  /  95€ FB  /   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Treshe  / Triple  room 
   70€ HB  /  85€ FB  /   Nata për përson 
---------------

BB -> perfshihet: Akomodim , mengjes , cadrat , shezlloni , plazhi , parkimi , wiffi . 

HB-> perfshihet  Akomodim , mengjes , darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi . 

FB -> perfshihet  Akomodim , mengjes ,dreke,darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi .

Politika e fëmijëve:
0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
Mbi 12 vjeç konsiderohet adult


Regina Garden Hotel - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide  16/04/2023 - deri  - 14/06/2023

Akomodimi në dhome Singel /Single  room 
     50€ BB   /   65€ HB   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Dyshe / Double room 
     30€ BB   /   45€ HB   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Treshe  / Triple  room 
     25€ BB   /   40€ HB   Nata për përson 
------------------------------------------------------------------------

Oferta eshte valide  15/06/2023 - deri  - 30/09/2023

 Akomodimi në dhome Dyshe / Double room 
  55€ BB / 70€ HB /   Nata për përson 
 Akomodimi në dhome Treshe  / Triple  room 
  50€ BB / 65€ HB /   Nata për përson 
---------------

 • BB -> perfshihet:
  Akomodim , mengjes , cadrat , shezlloni , plazhi , parkimi , wiffi . 

  HB -> perfshihet 
  Akomodim , mengjes , darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi . 

Picasso Hotel & Apartments- Radhime, Vlore

 Oferta Dhe Çmimet

Ofertta e vlefshme nga 25/ 05/  - 30/06/2023 

Dhome Dyshe w/ Piato /  60€  2 persona Nata 
Dhome Dyshe Deluxe Balcon Pamje Deti  /  75€  2 persona Nata 
Suite Deluxe Terrace Pamje Deti  / 110€ Nata 
Dhome Treshe  - Pamje Pishine  /  70€ nata 3 persona 
Dhome Treshe pamje pishine pa balcone pamje deti / 90€ nata 3 persona  
 

Hotel Palace -  Vlorë

 Oferta Dhe Çmimet

 Oferta vlen nga data 01.05.2023 deri me date 15.07.2023 

 •  Akomodimi në dhome Dyshe Deluxe - 30€   Nata për përson 
 •  Akomodimi në dhome Treshe  Deluxe-27€  Nata për përson 

-----------------------
 Oferta vlen nga data 15.07.2023 deri me date 1.08.2023 

 •  Akomodimi në Dyshe Deluxe / Double -  43€ /Nata për përson 
 •  Akomodimi në dhome Treshe Deluxe -40€  Nata për përson 


Ne cmim perfshihet :

 • Akomodimi ne Hotel Palce
 • Mengjesi i perfshire
 • TVSH dhe Taxat lokale 


EXTRA PAGES: 

 • Darka :  14€ per person/nate 
 • Transporti Hotel Plazh Hotel 
 •  2€ Pages Shtes : NRecepsion 
 • 1 Cader +2 Shezllone 4€ 


Kraal Hotel  - Vlorë

OFERTA DHE QMIMET

Oferta eshte valide nga 01/08/22 deri me 31/08/ 2022:

DHOMA DYSHEÇmimi per 1 natë  për person 55€ BB
Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB
———-———————————————————-

DHOMA TRESHEÇmimi per 1 natë  për person 55€ BB
Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB
———-———————————————————-

DHOMA PER 4-5 PERSONAÇmimi per 1 natë  për person 45€ BB
Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB
———-———————————————————-

Poltika per femijet :
0 – 5.99 vjet free
6-11.99 -50% zbritje

Qmimet perfshijne :
Akomodimin ne Hotel
Mengjesi
( Darka sipas zgjedhjes )
Qadra
Shezllon
Wifi
Parking

 

HOTEL CORAL – RADHIME

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/08/22 deri me 31/08/ 2022:

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB

———-———————————————————-
Poltika per femijet :
0 – 5.99 vjet free
6-11.99 -50% zbritje
Qmimet perfshijne :
Akomodimin ne Hotel
Mengjesi
( Darka sipas zgjedhjes )
Qadra
Shezllon
Wifi
Parking

 

Olimpya Touristic village Hotel & vilas  -  Radhime -Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

 •  Akomodimi te pjesa e Villave 

 Dt:  01/05/2023  - 30/06/2023  /  35€ Nata per person 
 Dt:  01/07/2023  - 15/09/2023  /  50€ Nata per person 

 •  Akomodimi te pjesa e  Hotelit 

 Dt:  01/05/2023  - 30/06/2023  /  40€ Nata per person 
 Dt:  01/07/2023  - 15/09/2023  /  60€ Nata per person 

 •   Te Perfshira ne qmim jane :
 •    Mengjesin tavolinë suedeze,bufe e hapur 
 •    Darka me meny
 •    Plazhi privat cader + shezllon
 •    Akses ne pishina
 •    Parking 
 •     Wi fi

 •   Politikat e Femijeve:
 •   Femijet 0-42.99 vjeq Gratis
 •   Femijet mbi 3-11.99 vjeq  paguajn -50%

 

Pastarella Resort - Radhime,  Vlore

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga PRILL- MAJ /  SHTATOR- TETOR

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 50€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 75€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona): 90€ BB

 Oferta eshte valide nga QESHORI 

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 70€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 95€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 120€ BB

 Oferta eshte valide nga KORRIK- GUSHT 

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 80€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 105€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 140€ BB


 Te Perfshira ne qmim jane :
 Mengjesi  BUFE ,
 Pishina per femije ,
 Parkimi nentoksore ,
  qader plazh -  perball hotelit 
 Wifi

Pages Shtes :
Darka : 12€ per person /Nata
Dreka : 12€ per person /Nata
Bileta Autobusi:20€ Kthyese

Hotel  Bologna - Vlorë

Darka pages shtes : 10€ per person /dite 

chek in 12:0  chek out 11:00
 
  Akomodimi në Bologna hotel 
  Mëngjesi i perfshire : Bufe e hapur 07:30 - 11:00 
  Parkim Falas 
  Wifi 

  Politika per femijet : 
  Fëmijët nga 0- 6 vjeq /  Falas 
  Fëmij/t nga 6- 14 vjet  - 50% zbrijte

Oferta Dhe Çmimet

Akomodimi ne Dhome Dyshe / Twin 

    Periudha akomodimit : 01/04/2023-  30/06/2023 
       DHOMA DYSHE / TWIN 

  • Çmimi per 1 natë  / 2  persona 60€ BB

  ———-———————————————————-
  DHOMA TRESHE

  • Çmimi per 1 natë / 3  persona 75€ BB

  ———-———————————————————-

  Periudha akomodimit : 01/07/2023-  31/07/2023 

  •        DHOMA DYSHE / TWIN 
   Çmimi per 1 natë  / 2  persona 70€ BB

   • ———-———————————————————-
    DHOMA TRESHE

    • Çmimi per 1 natë / 3  persona 90€ BB

   ———-———————————————————-

   Periudha akomodimit : 01/04/2023-  30/06/2023 

   •        DHOMA DYSHE / TWIN 

    • Çmimi per 1 natë  / 2  persona75€ BB
     ———-———————————————————-
     • DHOMA TRESHE

      • Çmimi per 1 natë / 3  persona 95€ BB
       ———-———————————————————-

  Vlora International Hotel

  Oferta Dhe Çmimet

  Periudha akomodimit : 01/05/2023-  30/06/2023 

         DHOMA DYSHE / TWIN 

   • Çmimi per 1 natë  / 35€ BB per person

            DHOMA TRESHE

   • Çmimi per  1 natë  /   30€ BB per person

             APARTMENT /4Adl

    • Çmimi per  1 natë  /  27€ BB per person


    Periudha akomodimit : 01/07/2023-  31/08/2023 

           DHOMA DYSHE / TWIN 

     • Çmimi per 1 natë  / 40€ BB per person

              DHOMA TRESHE

     • Çmimi per  1 natë  /   35€ BB per person

               APARTMENT /4Adl

      • Çmimi per  1 natë  /  30€ BB per person

     Ne cmim perfshihet : 
     Akomodimi ne Hotel Vlora International 
     Mëngjesi i perffshire 
     Pishina e brendshme 
     Shfrytezim i Dhomes se  Biliardit, lojerave tv,
     Qendra SPA 
     Parking 
     Wifi

     Extra Pages :
     Darka sherbehet ne Restaurant sipas preferencave te klientit 

    Rezervoni online

    Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

    Shiko të gjitha aktivitetet

    Saba Group

    Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.