Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet  në Shëngjin

Rafaelo Deluxe  & Spa  5* - All Inklusive

 • Periudha akomodimit  / 01/06-  30/06/2024 
 • Single Room -  75€ /Nata 
 • Double Room - 115€ /Nata 
 • Junior Suite   -  155€ /Nata
 • Suite       -    295€ / nata  

  Periudha akomodimit  / 01/07-  31/08/2024 

 • Single Room -  95€/Nata 
 • Double Room - 150€/Nata 
 • Junior Suite   -  195€/Nata
 • Suite       -    235 €/ nata  

  Politika për Fëmijët :
Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis 
Fëmiju i dytë  5 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Te perfshira  jane : 
Mengjesi   
Akses ne pishinat e brendshme  & Pishinen e Jashtme  ,
Parking  , Wifi    


                   Executive & SPA 5*  HOTEL  - ALL INKLUSIVE 

  Periudha akomodimit  / Deri me 30/06

 •    Nga e Hënë - E Enjte  
     -  08.06- 30.06 Periudha akomodimit  /  68€     PER PERSON 
    Nga e Premte  -E  Diele   
    -  18.06- 30.06 Periudha akomodimit  /  70€     PER PERSON 

 • 01.07- 15.07 Periudha akomodimit  /  90€    PER PERSON 
 • 16.07- 31.08 Periudha akomodimit  /  100€    PER PERSON 

Hotel Rafalo Comfort 4*

Ofertat dhe Çmimet

  OFERTA  BB ( BED & BREAKFAST 
Periudha akomodimit  / 01.06- 30.06 .2024

 • Double  Room - 65€/Nata  ( 2  Persona ) 
 • Triple Room -80€/Nata ( 3  Persona ) 
 • Quad Room  - 90€/Nata ( 4  Persona ) 
 • Apartment  - 115€ / Nata  ( 4  Persona ) 

 

 • Periudha akomodimit  / 01.07- 31.08.2024 
 • Double  Room - 85€/Nata  ( 2  Persona ) 
 • Triple Room -100€/Nata ( 3  Persona ) 
 • Quad Room  - 125€/Nata ( 4  Persona ) 
 • Apartment  - 130€ / Nata  ( 4  Persona ) 
 •  Te perfshira  jane :  
  Mengjesi  - Pishina  / 1 Qader per dhome  - Parking  - Wifi 


  OFERTA  HALF  BOARD     (BREAKFAST & DINNER ) 
   Nga e Hënë - E Enjte  
   -  18.06- 30.06 Periudha akomodimit  /  45€     PER PERSON 
  Nga e Premte  -E  Diele   
  -  18.06- 30.06 Periudha akomodimit  /  50€     PER PERSON 

 • 01.07- 15.07 Periudha akomodimit  /  55€    PER PERSON 
 • 16.07- 31.08 Periudha akomodimit  /  60€    PER PERSON 

 OFERTA Perfshine : 

 • Mengjesi & Darka 
 • Pishina   
 • Parking ,
 • wifi 

 

 • Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis :  5 - 10.99 vjeç 50 % zbritje
 •  11 + vjeç e sipër çmimi i plotë
 • Minimum 2 te rritur ne dhome !

Hotel Twin Towers,  100m nga plazhi

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta e Muajit Maj /2024  

♦️ 35 €/personi në dhome standarte (2persona)
♦️ 30 €/personi në dhome standarte (3-4 persona)
 ♦️ 40€/personi në suite me pamje mali
 ♦️ 45€/personi suite me pamje deti

 • Oferta e muajit qershor eshte :

  ♦️ 45€/personi dhomë standarte
  ♦️ 55€/personi suite deti

 • Oferta deri me 15 korrik*

  ♦️ 50€ personi ne dhome standarte
  ♦️ 60€/personi suite me pamje nga deti

  Oferta nga 13/07  deri me 25 korrik*
  ♦️ 50€ personi ne dhome standarte  / HB
 • Oferta 26 korrik - 30Gusht

  ♦️ 60 €/personi në dhomë standarte per 2 persona ne dhome
  ♦️ 55 €/person ne dhome standarte per 3-4 persona ne dhome
  ♦️ 70€/personi suite me pamje nga deti per 2 persona
  ♦️65 euro/ person suite me pamje deti per 3-4 persona ne dhome

  📍5€/person më pak në  dhomë pa ballkon

 • ♦️Akomodim në Hotel “Twin Towers”

♦️ Mëngjes & Darkë
♦️1 çadër në plazh dhe dy shazllone/dhomë
♦️Fitness 24 orë në hotel falas
♦️Wi-fi në të gjithë hotelin
♦️Pishinë

  📍CMIM EXSTRA
  📌Parkingu (5 euro) 24h

 Politika per  Fëmijët:
  ♦️ 0-3.99 Falas
  ♦️ 4-9.99 50% e shumës
  ♦️ Mbi 10 vjeç pagesë e  plotë

Check in: 13:00 - Check out: 10:00

HOTEL MIRAMAR - Shëngjin , 100m nga plazhi

Ofertat dhe Çmimet

 • Cmimet per periudhen 1-14 qershor jane :
  1-Çmimi per person vetem me mengjes   25€

  • Cmimet per periudhen 15-30 qershor jane :
   1-Çmimi per person vetem me mengjes   30€
  • 2-Çmimi per person me mengjes darke    35€


  Cmimet per periudhen 1-15 korrik jane :
  1-Çmimi per person vetem me Mengjes 40€
  2-Çmimi per person me Mengjes Darke 45€

  Cmimet per periudhen 16-30 korrik jane :
  1-Çmimi per person vetem me Mengjes  45€
  2-Çmimi per person meMengjes Darke  50€

Ne keto çmime perfshihen

 • Parkingu,
 • çadra me dy shazllone ,
 • Internet falas ne te gjitha ambjentet e hotelit


Check-in12:00 am - Check-out 10:00 am 

Politika e Fëmijeve:

 • 0-5 vjet gratis
 • 6–9.99 vjet 50% zbritje 

Oferta vlen deri me date 15 QESHOR   2024 

Hotel Wilson - Shëngjin

                                                                                       

Ofertat dhe Çmimet

 •       Oferta e Muajit Maj /2024 

           2 ditë - 1 Natë - 30€ Per person 

 •       Oferta e Muajit Qeshor   nga 01/6 - 15/06/2024 

           2 ditë - 1 Natë - 35€ Per person 

 •      Oferta e Muajit Qeshor  16/6 - 30/06/2024 

        2 ditë - 1 Natë - 40€ Per person 

OFERTE 1-10 KORRIK !   

 • CMIMI PER PERSON 45 EURO PER DHOMAT FAMILJARE
 • DHE 50 EURO PER PERSON DHOMAT CIFT . 

 

 • Oferte  10 Korrik-15 Korrik
 • Cmimi per person 55 euro/nata. per dhomen dyshe/double
 • Cmimi per person    Per apartamentin familiar 1+1/suite familjare  dhe 2+1 53 euro/nata. 

 • Oferte  16 Korrik   -  --  Gusht 
 • Cmimi per person 60 euro/nata. per dhomen dyshe/double
 • Cmimi per person    Per apartamentin familiar 1+1/suite familjare  dhe 2+1 55 euro/nata.


per dhomen dyshe/double   ( ku akomodohen 2 persona dhe 1 femije me moshe nen 4  vjec e  (Nqs cifti ka dy dhe me shume femije nen moshen 4 vjec ,1 femije eshte I perfshire ne cmimin e ciftit dhe femija tjeter paguan gjysem cmimi.  
Per apartamentin familiar 1+1/suite familjare  dhe 2+1,ku akomodohen 3-7 persona (minimumi 4 persona me moshe mbi 10 vjec)

 • Akomodimi ne hotel Dhome Dyshe / Treshe /Katershe 
 • Mengjesi & Darka
 • Akses ne Pishine -  Caderplazhi 

 
POLITIKA PER FEMIJET 

 •  0 - 3.99 vjeç gratis
 • 4-10.99 vjeç 50 % zbritje 
 • Check in: 13:00 -  Check out: 10:00

Hotel Tanushaj - Kune , Shëngjin

Ofertat dhe Çmimet

  Periudha akomodimit  / Maj  

 • 35€ Nata / per person 

 • Nga 1 -  14 Qershor cmimi eshte 45 euro nata per person n
 • Nga 15  -  30 cmimi eshte 50 euro nata per person.

 • KORRIK     dhe  GUSHT  2024
   65 euro nata /  per person 

Dhoma me pamje nga deti  +5 euro ekstra per person

Cmimi ka te perfshire:

 • Mengjes dhe darke bufe
 • Aksesi ne pishine
 • Cadra e plazhit
 • Trasnporti -  Stacioni autobusave - Hotel - Stancion 
 • Parking
 • Wifi

 • Politikat e  akomodimit per femijet : 
 • Femija i pare 0-3.99 falas 
 • Femija 4- 9.99 vjet 50% zbritje ne qmimin e plote 

 • Chek in 14:00h - Chek out  10:00h

  

Hotel Frojd - Shëngjin

 VEREJTJE: Fascilitetet e hotelit shfrytezohen moment qe ben CHEK IN deri momentin kur ben CHEK OUT 

Ofertat dhe Çmimet

   Akomodimi ne MAJ / 2024 

 • 35€ Nata per person / Dhoma 2she - 3she - 4she - 5she 

  Akomodimi ne QESHOR /20204 
  Dhoma 2She /  100€ nata ( 2 persona ) 
  Dhoma 3She / 120€ Nata ( 3 persona ) 
  Dhoma 4She / 140€ Nata ( 4 persona ) 
  Dhoma 5She / 160€ Nata ( 5 persona ) 

  Akomodimi ne 03/07- 19/07/2027
  Dhoma 3She / 130€ Nata ( 3 persona ) 
  Dhoma 4She / 140€ Nata ( 4 persona ) 
  Dhoma 5She / 150€ Nata ( 5 persona ) 

  • Akomodimi ne 20/07- 20/08/20204 
      70€ Nata /  per person 

  Dhoma 2She /  ( 2 persona ) 
  Dhoma 3She /  ( 3 persona ) 
  Dhoma 4She / ( 4 persona ) 
  Dhoma 5She / ( 5 persona ) 

  • Akomodimi ne 20/07- 20/08/20204 
   60€ Nata /  per person 

  Dhoma 2She /  ( 2 persona ) 
  Dhoma 3She /  ( 3 persona )
  Dhoma 4She / ( 4 persona ) 
  Dhoma 5She / ( 5 persona ) 


  Qmimi perfshine : 
  Akomodimi ne Hotel / Dhoma 2she - 3she - 4she - 5she 
  Mengjesi  & Darka 
   1 Cader me 2 Shezllone  per dhome 
  Dhoma 4she dhe 5she  2Qadra me shezlone 
  Parking & Wifi 


  Politika per femijet : 
  0- 2.99 vjec Falas 
  3- 9.99 vjec 50% zbritje 
  Mbi 10 vjet cmimi i plote . 

  Chek in 12:00h -14:00h 
  Chek out 10:00h

FROJDI HOTEL -  KUNE - Shengjin

 Ofertat dhe Çmimet

 • Akomodimi ne QESHOR /20204 

Dhoma 2She /  100€ nata ( 2 persona ) 
Dhoma 3She / 120€ Nata ( 3 persona ) 
Dhoma 4She / 140€ Nata ( 4 persona ) 
Dhoma 5She / 160€ Nata ( 5 persona ) 

 • Akomodimi ne 03/07- 19/07/2027

Dhoma 3She / 130€ Nata ( 3 persona ) 
Dhoma 4She / 140€ Nata ( 4 persona ) 
Dhoma 5She / 150€ Nata ( 5 persona )
 

 • Akomodimi ne 20/07- 20/08/20204 
     70€ Nata /  per person 

Dhoma 2She /  ( 2 persona ) 
Dhoma 3She /  ( 3 persona ) 
Dhoma 4She / ( 4 persona ) 
Dhoma 5She / ( 5 persona ) 

 • Akomodimi ne 20/07- 20/08/20204 
  60€ Nata /  per person 

Dhoma 2She /  ( 2 persona ) 
Dhoma 3She /  ( 3 persona )
Dhoma 4She / ( 4 persona ) 
Dhoma 5She / ( 5 persona ) 


Qmimi perfshine : 
Akomodimi ne Hotel / Dhoma 2she - 3she - 4she - 5she 
Mengjesi  & Darka 
 1 Cader me 2 Shezllone  per dhome 
Dhoma 4she dhe 5she  2Qadra me shezlone 
Parking & Wifi 

Politika per femijet : 
0- 2.99 vjec Falas 
3- 9.99 vjec 50% zbritje 
Mbi 10 vjet cmimi i plote . 

Chek in 12:00h -14:00h  -  Chek out 10:00h 

  VEREJTJE: Fascilitetet e hotelit shfrytezohen moment qe ben CHEK IN deri momentin kur ben CHEK OUT 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.