Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Autobusë me qira
Shperndaje në Google Facebook

 Tek ne mund të merrni autobusa me qira me çmime fantastike për të realizuar udhëtimet tuaja grupore.

Më poshtë kemi prezantuar disa prej autobusëve.                                                                               Kliko mbi foto për ti zmadhuar fotografitë

Travego  e  Kuqe

  57 +  2  Ulëse

Travego e  Hirit

Setra HD

 • 51 + 2  ulëse
 • Kuzhinë/ kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2002

Porosite online këtë autobus

Setra 328

Mercedes Vianno

 • 8 + 1 Ulëse
 • Air kondicioner
 • Shtrirje e ulsëve
 • TV / DVD / Audio
 • ABS, ASR, ESP
 • Viti 2005

  Porosite online këtë minibus

Settra HDH

 • 53 + 2  Ulëse
 • Kuzhinë/ kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti  2001

 Porosite online këtë autobus 

Setra  HDH

 • 51 + 2  ulëse
 • Kafe / frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2001

 Porosite online këtë autobus

Setra GT HDH

 • 57 +2  ulëse
 • Kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2001

 Porosite online këtë autobus

Mercedes Minibus Sprinter

 • 19 + 2 ulëse
 • Frigorifer
 • Air kondicioner
 • TV / DVD / Audio
 • ABS, ASR, ESP
 • Viti 2003

 Porosite online këtë minibus

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.