Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Roma
Shperndaje në Google Facebook

Oferta Speciale në ROME

Fakte dhe Histori :"Colosseeum-" Është amfiteatri antik më i madh i ndërtuar ndonjëherë, me formen e tij ovale  dhe është ende amfiteatri më i madh në këmbë në botë sot, pavarësisht nga mosha e tij. 
Colosseum  njihet si nje nga 7 mrekullit e Botes , dhe eshte nje nga atraksionet turistike  te Romes ..
 
"  Trevi Fountain in Rome  " . "Trevi" do të thotë "tre drejtime"
Emri "Trevi" do të thotë "trekahësh" dhe thuhet se i referohet kryqëzimit të tre rrugëve në Piazza dei Cruciferi. Kishte gjithashtu një perëndeshë të famshme të quajtur Trivia. Ajo mbronte rrugët e Romës dhe kishte tre koka në mënyrë që të shihte gjithçka që ndodhte rreth saj. Ajo qëndronte gjithmonë në qoshet ku takoheshin tre rrugë.
 

Hotelet 

Akomodim   & Mëngjesi 

1. Hotel Regio 3 * 

179 Euro /per person

2. Hotel  Siracusa 3*

189 Euro /per person

3. Hotel Archimede 4*

209 Euro /per person

4.  Hotel  Floridia 3*

209  Euro /per person

Në çmimin e hotelve  përfshihet 

➖ Bileta e Aeroplanit  Vajtje - Ardhje                      Fluturimet mund te behen direkt  nga : Shkupi , Tirana ,& nga  destinacione tjera te europes  etj..
➖ Akomodimi ne hotel 4 net                                         Akomodimi mund te behet  nga 2 e me shume Net /varesisht nga kerkesa 
➖ Mëngjesi i perfshire 4 net
➖ Bagazh 8kg 

Ofertat dhe vendet jan gjithmone momentale !!

Në çmim nuk përfshihet

    Viza hyrëse 
    Bagazhi Shtesë
   Transferi nga Aeroporti në Hotel  dhe anasjelltas
Shënime:

  Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona

  Pagesa është e detyrueshme në Euro
 
  Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit

  E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen % penallti sipas kushteve dhe rregulloreve te  Kompanis se  fluturimit dhe te Hotelit .
  

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.