Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ksamil

Hotel GL -   Rruga, Eqerem Çabej Abaz Shehu 9706 Ksamil, Albania

  Oferta dhe Çmimet

 • Oferta Vlen per periudhen 01/05/- 31/05/2024 
 • Çmimi per 1 Natë  30€ për person  / Fjetje & Mëngjes     
 • Çmimi per 1 Natë  35€ për person  / Fjetje & Mëngjes  & Darkë 

 

 • Oferta Vlen per periudhen 01/06 - 15/06/2024 
 • Çmimi per 1 Natë  40€ për person  / Fjetje & Mëngjes     
 • Çmimi per 1 Natë  45€ për person  / Fjetje & Mëngjes  & Darkë 

 

 • Oferta Vlen per periudhen 16/06 - 30/06/2024 
 • Çmimi per 1 Natë  50€ për person  / Fjetje & Mëngjes     
 • Çmimi per 1 Natë  55€ për person  / Fjetje & Mëngjes  & Darkë 

 

 • Oferta Vlen per periudhen 07/07-31/07/2024 

• Çmimi per 1 Natë ….. 75€ për person

 • Oferta Vlen per periudhen 01/08-31/08/2024

• Çmimi per 1 Natë ….. 80€ për person

 • Oferta ka të përfshirë :

•  Akomodimi në hotel
• Mëngjesi
• Darka
• Qader ne Plazh
• Parking
• Wi- Fi

 • Politika per femijet : 
 •  1 - 3 vjet Falas 
 •  4 - 9  vjet    -50% zbritje 
 •  mbi 10 vjet  i rritur 

Hotel Luxury Ksamil   -  Rruga Jul Cezari, Ksamil, Albania

  Room type:                                                                                     10/05-31/05            01/06-15/06          15/06-30/06         01/07 -05/07        05/07-01/09   
Double with  Balcony -Groun Floor                                                    52 €                             65€                         77€                                99€                            120€ 
Double or Twin Room with Balcony                                                   59€                              69€                         85€                                110€                          135€              
Deluxe Double Room with Balcony                                                    66€                              75€                         95€                                125€                          146€            
Deluxe Family Room with Balcony - Ground Floor                     86€                              95€                        110€                              135€                          159€               
Deluxe Family Room with Balcony                                                     105€                          115€                       115€                              150€                          175€         

Ne cmimin e Dhomës  jane te perfshire:
-Mengjesi 
-Parkimi i automjetit 
- Peshqira plazhi falas kundrejt nje depozite.
- Plazhi me i afert ndodhet 150 m ne vije lineare larg hotelit dhe eshte me pagese.
Hoteli eshte i pajisur me Ashensor.

Ju informojme se ofrojme paketen Half Bord me cmime 18 euro/ personi dhe paketen Full Bord me cmime 36 euro/ personi.
Cmimet e Half Board dhe Full Board per femijet jane te percaktuara si me poshte :
0 - 6 vjec ( - 6.99) nuk ka tarife shtese (falas).
7 + tarifa eshte e plote per Half Board ose Full Board.

Per dhomat Triple ne mundesojme suplementin Sofa-Bed (kolltuk me hapje) per akomodimin e personit te trete.
Cmimet per personin e trete jane te percaktuara si me poshte:
0 - 6 vjec ( - 6.99 vjec) nuk ka tarife shtese per personin e trete
7 – 15 vjec ( 15.99) tarifa eshte 10 euro per personin e trete
16+ vjec tarifa eshte 15 euro per personin e trete.

Cdo dhome Double / Dyshe permban 1 krevat dopio dhe nje kolltuk me hapje (sofabed) te rehatshem per nje person te trete. Me nje aftesi akomoduese deri ne tre persona maksimumi, pervec kategorive te Dhomave Familjare te cilat kane aftesi akomoduese per 4 persona te rritur.

Kategorite e dhomave familjare Family Room, jane te kategorizuara si meposhte:

 • Family Room with Balcony - Ground Floor: Kjo kategori dhome eshte e pozicionuar ne katin e pare te hotelit ( ose ground floor) eshte e perbere nga dy dhoma, dhome para dhome. Dhomat jane te ndara nga nje dere dhe kane nje dere dalje te perbashket, ofrohen ballkon, tualetet, nga nje krevat dopjo dhe te gjitha orendite perkatese ne secilen prej dhomave.

 • Deluxe Family Room with Balcony: Ofrojme nga 1 dhome familjare te kesaj kategorie 1 ne katin e dyte dhe 1 ne katin e trete. Kategoria e dhomes familjare eshte e perbere nga dy dhoma te ndara, me ballkonin, tualetin si dhe te gjitha orendite perkates ne secilen dhome, secila dhome ka deren e saj si dhe nje koridor te vogel qe i lidh sebashku, dhe nje dere te jashtme te perbashket

Olive Hotel      - Rruga Riviera, perballe Lori beach, Ksamil,  9706, Albania

Check-in  &  Check-out   
Check-in   from      2:00 PM -  11:00 PM
Check-out   from   5:30 AM -  11:00 AM

  Room type:                                                                                                        15/05 - 20/05                             21/05- 25/06                                26/05- 31/05          

 • Double / twin   room   partial sea view (  20m2)                                                           80€                                                          80€                                                              90€ 
 • Double   room sea view     (  20 m2)                                                                                     90€                                                          90€                                                              100€
 • Family suite   30 m2                                                                                                                     105€                                                      110€                                                           120€
 • Superior Suite   with   TOP Sea view   30 m2                                                                115€                                                        120€                                                           130€

 Room type:                                                                     01/06-  05/06         06/ - 10/06          11/- 15/06          16/-20/06       21/-25/06           26/ - 30/06      

 • Double / twin   room   partial sea view (  20m2)            100€                             110€                       120€                       130€                         150€                              140€ 
 • Double   room sea view     (  20 m2)                                       110€                            120€                         130€                     140€                          150€                              150€ 
 • Family suite   30 m2                                                                       130€                            140€                        150€                        165€                         190€                            190€ 
 • Superior Suite   with   TOP Sea view   30 m2                  140€                            150€                         160€                       175€                         200€                              200€ 

 Room type:                                                                     01/07-  05/07         06/ - 10/07         11/- 15/07          16/-20/07       21/-25/07            26/ - 30/07      

 • Double / twin   room   partial sea view (  20m2)            160€                             165€                       170€                      180€                         185€                              190€ 
 • Double   room sea view     (  20 m2)                                       170€                            175€                         180€                     190€                          195€                             200€ 
 • Family suite   30 m2                                                                       200€                            210€                        215€                       225€                         235€                             240€ 
 • Superior Suite   with   TOP Sea view   30 m2                  210€                            220€                         225€                       235€                         245€                              250€ 

 

  Room type:                                                                                       01/8 - 15/08                 16/08 - 20/08                 21/08 - 25/08                 26/08- 31/08              

 • Double / twin   room   partial sea view (  20m2)                                   210€                                      210€                                      195€                                        180€                            
 • Double   room sea view     (  20 m2)                                                              220€                                       220€                                      200€                                       185€
 • Family suite   30 m2                                                                                             245€                                       245€                                       240€                                       225€                      
 • Superior Suite   with   TOP Sea view   30 m2                                         255€                                      255€                                        250€                                       230€       

 

Kosto shtesë për fëmijët shtesë / Cmimet mbi femije aplikohen per femijet e pare ne dhome  

 • Fëmijët deri në 6 vjeç  7 €/natë/ personi 
 • Fëmijët nga 7-11 vjeç 15 €/natë/ personi 
 • Fëmijët nga 12-15 vjeç 25 €/natë/ personi 

Çmimet mbi fëmijët aplikohen për fëmijët -3-rt vetëm në "dhomë Grand Flat" ose "Suite Superior"
* Çmimi për fëmijët e 2-të për suitën superiore dhe suitë familjare (15 €) aplikohet vetëm nëse të dy 2 fëmijët janë > = 7 vjeç
* Çmimi për fëmijët e 2-të për suitën superiore dhe suitë familjare ( 25 € ) aplikohet vetëm nëse të dy 2 fëmijët janë > = 12 vjeç
-Fëmijët e çdo moshe lejohen.
-Mosha maksimale e fëmijëve është 15 vjeç. Mbi këtë moshë do të paguhet në çmimin e të rriturve

Çmimi i darkës për të rritur 22,5 € për person

Fëmijët 5-10 vjeç 10.0 € për personFëmijët 12-15 vjeç 18.0 € për personFëmijët 11-14 vjeç 15.0 € për personFëmijët 5-10 vjeç 10.0 € për person Çmimi i drekës për të rritur 22,5 € për person 

Fëmijët 5-10 vjeç 10.0 € për person
Fëmijët 12-15 vjeç 18.0 € për person
Fëmijët 11-14 vjeç 15.0 € për person
Fëmijët 5-10 vjeç 10.0 € për person

CLASS HOTEL
- në qendër te qytetit Ksamil /  National street Sarande - butrint Ksamil

 

Oferta dhe Çmimet

 
Akomodimi në Dhomë  Deluxe Double / Twin Room with Balcony 

 • Oferta Vlen per periudhen  / Qmimi për 2 Persona 
 • 25.06 - 14.07.2024 - Çmimi per 1 Natë  72€ 
 • 15.07- 31.08.2024 - Çmimi per 1 Natë  125€ 
 • 01.09- 14.09.2024 - Çmimi per 1 Natë  85€ 

 
Akomodimi në Dhomë  Deluxe TWO - Double / Family  Room with Balcony  

 • Oferta Vlen per periudhen  / Qmimi për  3 - 4  Persona 
 • 25.06 - 30.06.2024 - Çmimi per 1 Natë  110€ 
 • 01.07- 14.07 .2024 - Çmimi per 1 Natë  150€
 • 15.07- 31.08 .2024 - Çmimi per 1 Natë  185€ • Oferta ka të përfshirë  : 
 • Qmimet  janë për dhome 
 • Mëngjesi  bufe 
 • Parking 
 • Wi- Fi 


 

Valmar Hotel - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

Hotel SEADEL - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

Hotel SUMMER GATE

Hotel Heksamil - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

 
 

  Pamje mbreslënëse nga plazhet e bukura të Ksamilit   

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.