Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Sarand

EPIRUS HOTEL 3*  - Sarand

OFERTA VLEN PER MUAJIN KORRIK / 2023

Akomodimi ne dhome Dyshe / back view
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person

Akomodimi ne dhome Dyshe / Sea view
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person
Akomodimi ne dhome Treshe / Back view
3 ditë - 2 netë - 58€për person
4 ditë - 3 netë - 87€ për person
5 ditë - 4 netë - 116€ për person
6 ditë - 5 netë - 145€ për person
7 ditë - 6 netë - 174€ për person

Akomodimi ne dhome Katershe / Back view
3 ditë - 2 netë - 52€për person
4 ditë - 3 netë - 78€ për person
5 ditë - 4 netë - 104€ për person
6 ditë - 5 netë - 130€ për person
7 ditë - 6 netë - 156€ për person


 

 
 

Ofertat dhe Çmimet

OFERTA VLEN PER MUAJIN  QESHOR / 2023 
Akomodimi ne dhome Dyshe / back view 
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person  

Akomodimi ne dhome Dyshe / Sea  view
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person

Akomodimi ne dhome Treshe /  Back  view
3 ditë - 2 netë - 58€për person
4 ditë - 3 netë - 87€ për person
5 ditë - 4 netë - 116€ për person
6 ditë - 5 netë - 145€ për person
7 ditë - 6 netë - 174€ për person

Akomodimi ne dhome Katershe / Back view
3 ditë - 2 netë - 52€për person
4 ditë - 3 netë - 78€ për person
5 ditë - 4 netë - 104€ për person
6 ditë - 5 netë - 130€ për person
7 ditë - 6 netë - 156€ për person

  OFERTA VLEN PER MUAJIN  GUSHT  / 2023 
Akomodimi ne dhome Dyshe / back view 
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person 

Akomodimi ne dhome Dyshe / Sea  view
3 ditë - 2 netë - 70€për person
4 ditë - 3 netë - 105€ për person
5 ditë - 4 netë - 140€ për person
6 ditë - 5 netë - 175€ për person
7 ditë - 6 netë - 210€ për person

Akomodimi ne dhome Treshe /  Back  view
3 ditë - 2 netë - 58€për person
4 ditë - 3 netë - 87€ për person
5 ditë - 4 netë - 116€ për person
6 ditë - 5 netë - 145€ për person
7 ditë - 6 netë - 174€ për person

Akomodimi ne dhome Katershe / Back view
3 ditë - 2 netë - 52€për person
4 ditë - 3 netë - 78€ për person
5 ditë - 4 netë - 104€ për person
6 ditë - 5 netë - 130€ për person
7 ditë - 6 netë - 156€ për person

 
 

Hotel Bougainvile

Ofertat dhe Çmimet

 

Hotel Mario Resort

Hotel Vola

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Nertili

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Perla

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Sunrise - Sarandë   -  All Inklusive

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per nga data  01/06 deri me daten 30/06/2023

 • 2 ditë - 1 natë - 45€për person
 • 3 ditë - 2 netë - 90€për person
 • 4 ditë - 3 netë - 135€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 180€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 225€ për person
 • 7 ditë - 6 netë - 270€ për person

Oferta vlen per nga data  01/07 deri me daten 10/09/2023

 • 2 ditë - 1 natë - 65€për person
 • 3 ditë - 2 netë - 130€për person
 • 4 ditë - 3 netë - 195€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 260€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 325€ për person
 • 7 ditë - 6 netë - 390€ për person


Oferta përfshinë :
- Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 dhe 4,
- Mëngjesi  Dreka dhe Darka
- Pije Alkoolike dhe Joalkoolike 10:00h - 22:00h
- Wifi në gjithë hotelin.
- Pranimi i qelsave të dhomës : Check in : 12:00

Politikat e femijeve : 

 •  Deri ne 3.99 vjec falas
 •  4-11.99 vjec paguajne 50% te cmimit te te rriturit

Hotel Seaside - Sarandë

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen per akomodim nga 01/06 deri me 15/06/2023

  • Çmimi per  2 netë 56€ për person
  • Çmimi per 3 netë 84€ për person
  • Çmimi per 4 netë 112€ për person
  • Çmimi per 5 netë 140€ për person


   Ne cmim perfshihet:

  •   Akomodimi në hotel chek in 12:00h -chek out 10:00h
  •   Mëngjesi  te Hotel #PERLA
  •   Darka    te Hotel #PERLA
  •   Pishina  te Hotel #PERLA
  •   Parkingu
  •     Wi-Fi

  Politika per Femijet:

  • 0-4 vjec falas
  • 4-6 vjec 50% zbritje
  • 6-12 vjec 30% zbritje

  HOTEL Saranda Palace

    Oferta  vlen nga data 01/07/2023  deri 31/08/2023

  Oferta vlen per Akomodim ne    dhome Dyshe/ Double / Twin 

  • Çmimi per  2 netë  120€ për person
  • Çmimi per 3 netë  180€ për person
  • Çmimi per 4 netë  240€ për person
  • Çmimi per 5 netë 300€ për person

  Oferta vlen per Akomodim ne  dhome Dyshe/Pamje Deti 

  • Çmimi per  2 netë  150€ për person
  • Çmimi per 3 netë  225€ për person
  • Çmimi per 4 netë  300€ për person
  • Çmimi per 5 netë 375€ për person

   Oferta vlen per Akomodim ne dhome Treshe / Triple Pamje Deti  

  • Çmimi per  2 netë 110€ për person
  • Çmimi per 3 netë 165€ për person
  • Çmimi per 4 netë 220€ për person
  • Çmimi per 5 netë 275€ për person

  Oferta vlen Akomodim ne Apartment/ SUITE / 4 Persona Pamje Deti 

  • Çmimi per  2 netë  100€ për person
  • Çmimi per 3 netë  150€ për person
  • Çmimi per 4 netë  200€ për person
  • Çmimi per 5 netë  250€ për person

   

  Ofertat dhe Çmimet

    Oferta  vlen nga data 01/06 deri 30/06/2023

  Oferta vlen per Akomodim ne    dhome Dyshe/ Double / Twin 

  • Çmimi per  2 netë  80€ për person
  • Çmimi per 3 netë  120€ për person
  • Çmimi per 4 netë  160€ për person
  • Çmimi per 5 netë 200€ për person

  Oferta vlen per Akomodim ne  dhome Dyshe/Pamje Deti 

  • Çmimi per  2 netë  90€ për person
  • Çmimi per 3 netë  135€ për person
  • Çmimi per 4 netë  180€ për person
  • Çmimi per 5 netë 225€ për person

   Oferta vlen per Akomodim ne dhome Treshe / Triple Pamje Deti  

  • Çmimi per  2 netë 75€ për person
  • Çmimi per 3 netë 105€ për person
  • Çmimi per 4 netë 140€ për person
  • Çmimi per 5 netë 175€ për person

  Oferta vlen Akomodim ne Apartment/ SUITE / 4 Persona Pamje Deti 

  • Çmimi per  2 netë  70€ për person
  • Çmimi per 3 netë  105€ për person
  • Çmimi per 4 netë 140€ për person
  • Çmimi per 5 netë 175€ për person


  Në Çmim përfshieht : 

  • Akomodimi në Hotel 
  • Mëngjesi i përfshirë 
  • Shfrytëzimi i pishinës 
  • Akses në  Plazh
  • Parking  
  • Wifi  


  Saranda International

  Of

   
   
   

    

   

  Hotel BellaVista - Sarandë

  Ofertat dhe Çmimet

    Akomodimi ne Muajin MAJ/2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   40€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM   51€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  60€ NATA/ 4 PERSONA 

   Akomodimi ne Muajin  QESHOR /2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   50€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM   60€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  80€ NATA/ 4 PERSONA 

   Akomodimi ne Muajin  KORRIK 01/07- 11/07 /2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   60€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM   69€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  87€ NATA/ 4 PERSONA 

   Akomodimi ne Muajin  KORRIK 12/07- 31/07 /2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   80€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM  105 € NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  120€ NATA/ 4 PERSONA 

    

   Akomodimi ne Muajin  KORRIK 12/07- 31/07 /2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   110€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM  135€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  160€ NATA/ 4 PERSONA 


    Te perfshira :
    Akomodimi ne Dhome Dyshe SSV 1 ( Shtrat dopio +1Sofa/bed )
    Me

   fi
    Parking

    Politika e femijeve:
    0-1.99 vjeq Free 
    2-5.99 vjeq me  - 50% te qmimit  

   ngjesi,
    Wi

   Hotel Demi

   STANDART DOUBLE/TWIN   Double +SOFA BED 
    ( 2 Te rritur +1 femij deri 5 vjet )

    DELUXE DOUBLE /   Double +SOFA BED 
    (3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

   SUPERIOR DOUBLE ROOM  / Double +SOFA BED  SEAVIEW
   ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

    JUNIOR SUITE / Double +SOFA BED 
   ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

    DELUXE SUITE / Double +SOFA BED 
    ( 4  Te rritur )

    SUPERIOR SUITE / Double +SOFA BED 
   ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )
    
    VIP SUITE / Double 
   ( 2 Te rritur+1 femij deri 10 vjet )

   Ofertat dhe Çmimet

   Qmimet e llogaritura per Natë / për dhomë 

   Oferta vlen per muajin MAJ /2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN  120€  
   • DELUXE DOUBLE   130€
   • SUPERIOR DOUBLE ROOM  150€
   • JUNIOR SUITE  170€
   • DELUXE SUITE  200€
   • SUPERIOR SUITE  210€
   • VIP SUITE  350€


   Oferta vlen per muajin QESHORT / SHTATOR

   • STANDART DOUBLE/TWIN  150€ 
   • DELUXE DOUBLE   170€
   • SUPERIOR DOUBLE ROOM  200€
   • JUNIOR SUITE  210€
   • DELUXE SUITE  240€
   • SUPERIOR SUITE  260€
   • VIP SUITE  400€


   Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

   • STANDART DOUBLE/TWIN  170€
   • DELUXE DOUBLE   190€
   • SUPERIOR DOUBLE ROOM 210€
   • JUNIOR SUITE  220€
   • DELUXE SUITE  260€
   • SUPERIOR SUITE  280€
   • VIP SUITE  450€

   Check in*: 14:30 – 00:00
   Check out*: 00:00 – 11:00

   Breakfast: Bufe during season, a la carte out of season.

   Children policy: 0-7 years old free
   8 years old and up 25 euro extra charge
   Late checkout : + 50% of the room rate

   Hotel Briliant

   Ofertat dhe Çmimet

    

   Rezervoni online

   Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

   Shiko të gjitha aktivitetet

   Saba Group

   Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.