Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Linja:Kosovë-Itali-Kosovë
Shperndaje në Google Facebook

Linja:Itali-Slloveni-Kosovë

Nisjet nga Itali:

  • Itali-Sloveni-Kosovë :Gjdo të Merkure dhe te Shtune.

Orari  nga Italia :

Nisja nga Italia:
Linja 1:
🔵Siena (Stacioni Trenit) në ora 07:00
🔵Firenze (rr.Via di Novoli) në ora 08:30
🔵Bologna (Stacioni Autobusave) në ora 10:15
🔵Padova (Stacioni Autobusave) në ora 12:00
🔵Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
Linja 2:
🔵Merano (Stacioni Autobusave) në ora 06:30
🔵Bolzano (Parkimi Piazza I Maggio) në ora 07:00
🔵Trento (Parkimi në dalje të autostradës Trento Veri) në ora 08:15
🔵Montecchio (Parkingu Autostrades) në ora 10:25
🔵Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
🔵Portugaro (Stacioni Trenit rruga Diaz) në ora 14:30
Linja 3:
🔵Calcio në ora 08:05
🔵Roccofranca (Te Primavera) në ora 08:30
🔵Rovato (Stacioni Trenit) në ora 09:00
🔵Verona (Stacioni Trenit Porta Nuova) në ora 09:30
🔵Arzignano (Stacioni Trenit) në ora 10:30
🔵Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
🔵Trieste (Stacioni Autobusit) në ora 16:00


Linja:Kosovë-Slloveni-Itali

Nisjet nga Kosova:

  •  Kosovë-Sloveni-Itali :Gjdo të Merkure dhe te Shtune.

Orari nga Kosova :


🔵Prizren (Stacioni i Autobusave) në ora 11:00
🔵Suharek (Stacioni i Autobusave) në ora 12:00
🔵Malishevë (Stacioni i Autobusave) në ora 13:00
🔵Komoran (Te udhëkryqi) në ora 13:20
🔵Prishtinë (Stacioni i Autobusave) në ora 14:00
🔵Podujev (Te Europa) në ora 15:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.