Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Durrës
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Durres

𝐏𝐈𝐍𝐄𝐀 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 ​ Resort  & Spa- Golem

 𝐏𝐈𝐍𝐄𝐀 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 ​

 • Oferta BB (me mengjes) 45 euro per person.
 • Oferta HB (me mengjes dhe darke) 60 euro per person.


Ne kete cmim perfshihet:
- Vakti perkatës
- Pije jo alkoolike gjatë vaktave të ushqimit.
- SPA (pishina e brendshme, sauna, dhoma e avullit, fitnesi)
- Parking.

 • Oferta me larte eshte e vlefshme deri me daten 20 nentor.

Fëmijët nga 0-5 vjec shoqëruar me 2 prindër pa pagesë;
Fëmijët nga 6-11 paguajnë 50 % e një të rrituri; (nëse janë dy fëmijë brenda grupmoshës 0-5 vjec në të njëjtën dhomë njëri nga fëmijët paguan 50 % të cmimit të një të rrituri);

 • Check in ne ora 14.00 dhe check out ora 11.00.


Diamma Resort Conference & Spa 5*   - Rruga Xixa, Kryemedhenje, Golem, Durres  Albania,

OFERTA  1 : 

PAKETA ALL INKLUSIVE
STANDART, VILLA DHOMA DOUBLE +1

✅Akomodim ne dhome Standart Double + 1 (kapaciteti 2 persona te rritur + 1 femije nga 3 deri 10 vjec )
CMIMI / 255 euro/nata / dhome garden view/ side sea view

  Dhomat standarte jane dhomat ne VILLA 
  Dhomat deluxe dhomat ne HOTEL 

OFERTA 3 

*PAKETA BB DELUXE, DHOME DOUBLE
✅Akomodim ne dhome Deluxe Double (kapaciteti 2 persona )
CMIMI/ 140 euro/nata / dhome garden view/ side sea view

*PAKETA ALL DELUXE, DHOME DOUBLE
CMIMI/ 230 euro/nata / dhome garden view/ side sea view

PREMIUM BEACH HOTEL

  85 EUR/ per person /nata / All Inclusive
Akomodimi gjatë muajit Shtator 2023 

Të Perfshira në Çmim :

Mëngjes, Drekë & Darkë 

Pije Alkoolike & Jo-Alkoolike 
Pishina Verore
Çadrat në Plazhin Privat të Hotelit
Peshqirat per plazh 
Parking  
Wifi 

SUNRISE PREMIUM HOTEL

Akomodimi deri me 10/ Shtator 2023
Hoteli   ndodhet ne vijen e dyte bregdetare 200 metra nga plazhi

𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐒𝐮𝐧𝐫𝐢𝐬𝐞 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 – 𝐆𝐨𝐥𝐞𝐦 All Inklusive  
 64  Euro/nata per person
Akomodimi në dhomë pamje qyteti

- 69 Euro/nata per person 
Akomodimi në dhomë pamje pishine

Të Perfshira në Çmim :
Mëngjes, Drekë & Darkë 
Pije Alkoolike & Jo-Alkoolike 
Pishina Verore
Çadrat në Plazhin Privat të Hotelit
Peshqirat per plazh 
Parking 

Oferta Vlen deri më – 15 Shtator

LUXURY PREMIUM FINESE

  Half Board   79 EUR  / per person  / Nata 
Akomodimi gjatë muajit Shtator 2023 

#LUXURY #PREMIUM #FINESE
Paketen Half Board //
Mengjes & Darke
Pije Alkoolike & Jo-Alkoolike 
Pishina Verore
Çadrat në Plazhin Privat të Hotelit
Peshqirat per plazh 
Parking 

Oferta Vlen deri më – 15 Shtator

Bonita Classic Hotel& SPA  - Golem

Ofertat dhe Çmimet

01 - 30 Shtator

 • Fjetja me mëngjes për person...................................................40
 • Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...............................50
 • All Inclusive për person..............................................................65


 1 Tetor- 31 Tetor / 2023

 • Paketa BB ......................35EUR/nata per person
 • Paketa HB ......................45EUR/nata per person
 • Paketa FB ......................55EUR/nata per person

 
Përfshihet: 

 • Mëngjesi, dreka, darka (BUFE) varësisht nga koncepti i përzgjedhur
 • Akses në pishinë dhe plazhë
 • Peshqir me depozitë, Parkim dhe Wi-Fi 
 • Cmimet janë për person
 • Në çmim përfshihen çadrat në palzh dhe pishina e brendshme dhe e jashtme
 • Dhoma single paguhet per dy persona 

Fëmija i parë 0 - 5.99 free
Fëmija i dytë 0 -5.99 me 70% zbritje
Fëmijët 6 - 11.9 me 50% zbritje

Check in:  14:00
Check out:  10:00

AMELIA MARE - Mali Robit, Durres

Ofertat dhe Çmimet

 • 28 qershor 5 Korrik
 • Cmimi për person All Incluisve........................................74€

 

 • 22 Gusht - 31 Gusht
 • Cmimi për person All Incluisve................................85€

 

 • 1 -26  shtator
 • Cmimi për person All Incluisve..........................65€

  27 Shtator - 31 Tetor /2023

  Cmimi për person BB ( Fjetje  me mengjes )...........35€

Fëmijët 0 - 5.99 vejç pa pagesë
Fëmija i parë  6 - 11.99 vjeç 50%
Fëmiju i dytë 0 - 2.99 pa pagesë
Fëmiju i dytë 3 - 11.99 vjeç 50% 

Hotel Atrium Deluxe Resort - Durrës

Ofertat dhe Çmimet

  • 01 - 30 Qershor

     Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................45€

  • 01 - 31 Korrik 

     Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................55€

  • 01 - 30 Gusht

      Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................60€

  • 01 - 31 Shtator 
   Cmimi për person me mëngjes .....................33€ 

  • 01 - 30 Tetor /2023

       Cmimi për person me mëngjes  ......................29€

  •  Darka Extra Pages me Meny +13€ per person 
  •  Politikat e femijeve:
  •  Femija 0-4 vjeqar ne shtrat me priderit frree,
  •  mbi moshen 4 vjeqare konsiderohet i rritur dhe pagesa eshte e plote.

  Oferta perfshine :

  • Akomodimi ne hotel
  • Mengjesin
  • Akses ne Pishinen e jashtme
  • Akses ne Plazhin Privat
  • Wifi
  • Parking

  Max Royal G Hotel & Spa - Golem , Durres

  Ofertat dhe Çmimet

  • 20  - 27 Gusht 

   Fjetja me mëngjes për person...............75
   All Inclsuive për person........102.5

   01 - 15 Shtator

   Fjetja me mëngjes për person..............60
   All Inclsuive për person.......................90

   16 - 30 Shtator

   Fjetja me mëngjes për person.........................49
   All Inclsuive për person..................................70

   01 - 30 Tetor / 2023 

   Fjetja me mëngjes për person.........................49 
   All Inclsuive për person..................................65 

  Politikat e femijeve:
  Per te gjithe muajt politikat e femijeve jane njesoj:
  *Femija i pare nga 0-4 vjec eshte pa pagese.
  *Femija i dyte nga 0-4 vjec ka 50% zbritje.
  *Fëmijët nga 5-10 vjec kane 50% zbritje.
  *Fëmijët mbi 10 vjec paguajne cmim te plote.

  • *Per dhomen me Pamje nga Deti aplikohet  Pages shtese :prej 15 euro / Natë /Dhoma !

  Personi i vetem ne dhome paguan 80% te dhomes double.
  Nëse akomodohet një i rritur dhe një fëmijë, ai/ajo paguan per 2 te rritur.
  Apartamenti i cili perbehet nga 2 dhoma, ka vleren minimumi 4 te rritur. 

  Hotel Bonita Luxury - Golem

  Ofertat dhe Çmimet

                21 Gusht -27Gusht 

  • All Inclusive për person..........................................100€

               28 Gusht - 30 Shtator

  • Fjetja me mëngjes për person.....................................40€
  • Fjetja me mëngjes dhe darkë për person................50€
  • All Inclusive për person...........................................65€

  1 Tetor- 31 Tetor / 2023 

  • Fjetje me mëngjes(BB) : 35 euro/nata/person
  • Fjetje me mëngjes dhe darkë(HB) : 45 euro/nata/person
  • Fjetje me mëngjes,drekë dhe darkë(FB) : 55 euro/nata/person

  Cmimet janë për person

  • Në çmim përfshihen çadrat në palzh dhe pishina/aquapark


  Dhoma single +80%
  Fëmija i parë 0 - 5.99 free
  Fëmija i dytë 0 -5.99 me 70% zbritje (akomodimi në dhomë me kolltuk)
  Fëmijët 6 - 11.9 me 50% zbritje
  (Në rast të akomodimit të një personi të rritur dhe dy fëmijë nga mosha 11.99 njëri nga fëmijët ka 50% dhe tjetri 30% zbritje)
  Check in:  14:00   -   Check out:  10:00h

  Hotel Flower Garden , Rruga e Detit, Golem, Albania

  Ofertat dhe Çmimet

                         Oferta per muajin TETOR 2023 

  •   Double   Room ( Dhome Dyshe )  - 110 euro/nata   
  •  Family Room ( Dhoma Familjare ) - 150 euro/nata 


  Te perfshira ne cmim BB :

  1. Fjetje & Mengjesi
  2. Aksesi ne Qendren Spa ( Pishine e brendshme, Sauna, Dush Emocional, Dhome Avulli)
  3. Muzike live gjate mbremjes ne fundjave
  4. Parkim / Wifi

     Paket Romantike Flower Hotel (cift, ditelindje, pervjetor)

  1. Akomodim ne dhome double te dekoruar
  2. Pjate mireseardhje
  3. Spumante ne dhome
  4. Mengjesi
  5. Darke e perfshire me menu degustimi dhe 1 shishe vere
  6. Dekor i tavolines se darkes
  7. Muzike live ne ambientin e restorantit gjate mbremjes (fundjave)
  8. Akses ne Qendren Spa ( Pishine e brendshme, Sauna, Dush Emocional, Dhome Avulli)

  Flower Hotel, Rruga e Detit, Golem, Albania

  Ofertat dhe Çmimet

                         Oferta per muajin TETOR 2023 

  •   Double   Room ( Dhome Dyshe )  - 110 euro/nata   
  • Triple  Room ( DhomaTreshe  ) - 115 euro/nata 
  •  Family Room ( Dhoma Familjare ) - 150 euro/nata 

   

       Te perfshira ne cmim BB :

  • Fjetje & Mengjesi
  • Aksesi ne Qendren Spa ( Pishine e brendshme, Sauna, Dush Emocional, Dhome Avulli)
  • Muzike live gjate mbremjes ne fundjave
  • Parkim / Wifi


    Paketa Romantike Flower Hotel (cift, ditelindje, pervjetor)

  1. Akomodim ne dhome double te dekoruar
  2. Pjate mireseardhje
  3. Spumante ne dhome
  4. Mengjesi
  5. Darke e perfshire me menu degustimi dhe 1 shishe vere
  6. Dekor i tavolines se darkes
  7. Muzike live ne ambientin e restorantit gjate mbremjes (fundjave)
  8. Akses ne Qendren Spa ( Pishine e brendshme, Sauna, Dush Emocional, Dhome Avulli)

  Hotel VM Resort- Golem

   Ofertat dhe Çmimet

    PERIUDHA 9 Tetor - 30 Tetor  / 2023 

  Akomodimi Nga E Diele -  ne te  Enjëte/ Fjetje me mëngjes 

  • Dhomë dyshe Land view: 60 euro/nata  2  persona
  • Dhomë dyshe Sea view: 70 euro/nata  2 persona
  • Dhomë treshe Land view: 80 euro/nata  3 persona
  • Dhomë treshe Sea view: 90 euro/nata  3 persona
  • Family interconnected 4 persona : 120 euro/nata
  • Family interconnected 5 persona + 2 fëmije : 140 euro/nata 
  • Suitë deluxe Sea view : 130 euro nata 

  Në cmim përfshihet:

  • Akomodim
  • Mëngjes
  • SPA(Pishinë e brendshme, sauna, jakkuzi, hamam, dush emocional)
  • Parking - Wi-Fi

  Akomodimi Nga E Premte - Ne te  Dielle/ Mëngjes dhe darkë

  • Cmimi për person - 45 euro/ nata

  Në cmim përfshihet:

  • Akomodim
  • Mëngjes
  • Darkë
  • SPA(Pishinë e brendshme, sauna, jakkuzi, hammam, dush emocional)
  • Muzikë live cdo të shtune
  • Parking dhe Wi-Fi

  • Fëmiu i parë nga 0-5.99 gratis ,
  • Fëmija 6 - 11.9 vjeç - 50%
  • Fëmiu i dytë 0 - 3 vjeç gratis
  • Fëmija i dyte 3 - 11.9 vjeç paguan 50%

  Hotel Epidam - Golem

  Ofertat dhe Çmimet

     16 - 30 Shtator 

  • Cmimi për person All Inclusive
   në dhomë me pamje nga qyteti........75

  • Cmimi për person All Inclusive
   në dhomë me pamje nga deti............85

      01 -31 Tetor/ 2023

  • Cmimi për dhome dyshe me mengjes.........................................90
  • Cmimi per person me mengjes dhe darke.................................60


  Femija i parë 0 - 5.99 free,
  Femija i parë 6 -11.99 - 50% zbritje

  Femija i dytë 0 - 5.99 -50% zbritje,
  Femija i dytë 6 -11.99 -30%zbritje 

  Personi i tretë dhe i katërt në dhomë -30%,
  Dhoma single +80%

  Orari i vakteve: 
  • Mëngjesi 07:30 - 10:00
  • Dreka 12:30 - 14:30
  • Darka 19:00 - 21:00

   

  Amber Hotel - Spille

   Oferta dhe cmimet

   ✓  16 - 31 Korrik   / 85 Euro/ person All Inklusive 

   ✓  1 -  15 Gusht  / 90 Euro/ person All Inklusive 

   ✓  16 -  31 Gusht  / 85 Euro/ person All Inklusive 
   
   ✓  1  -  15 Shtator   / 80  Euro/ person All Inklusive 


   Qmimi perfshine : 
   Akomodimi ne Hotel 
   Mengjesi 
   Dreka 
   Snack 
   Darka  
   Pije Freskuesese me dhe pa gaz  ,dhe pijet Alkoolike te vendit gjate  gjith dites 
   Akses ne plazh , Qader & Shezllon   
   Akses ne Pishine 
   Wifi 
   Parking 

   
   Politika per femijet : 
     0 - 5 vjec  Falas 
     5- 12 Vjec   - 50%  zbrijte 

  Sol Tropikal Hotel - Durres , Plazh Lagjia 13, rruga Prometeu, Plepa, Durrës, Albania

  HENRY Resort & Spa  5*  - Durres - Rruga Skenderbej, Golem

  Ofertat dhe Çmimet

   Kategoria e dhome           15/06 - 30/06                         01/07-31/08/      

   Double  Twin               65€ Nata /per Person        80€ Nata /per Person     
   Deluxe Room              95€ Nata /per Person        110€Nata /per Person                

  Qmimet per Person / Natë 
  Akomodimi ne hotel 
  Mengjesi 
  Darka 
  Spa - Pishina e jashtme dhe e brendshme ne baze te sezones 
  Shfrytezimi i plazhit 

  Politika e femijeve : 
  • 0-5,99 vjet Falas 
  • 6-11,99 vjet -50% zbritje 
  • 6-11,99 vjet -20% zbritje ( femija i fdyt ne moshe te njejt )

   

  Rezervoni online

  Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

  Shiko të gjitha aktivitetet

  Saba Group

  Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.