Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Oferta ne - Jordania
Shperndaje në Google Facebook

Tour në  JORDANI -  7 Ditë / prej 1099€ për përson

JORDANIA MBRETERIA E DRITËS! MISTIKE DHE HISTORIKE 

 7 Dite | Nisja 10 & 24 Nentor 1099 Euro Personi

Te Perfshira: Fluturimi Vajtje - Ardhje
5 Nete akomodim ne Jordani me mengjes dhe darke ne hotele
1 Nate akomodimi ne Rome me mengjes te perfshire
2 Ore Jeep Tour ne Wadi Rum Hyrja ne Petra
Viza E Perfshire City Tour Rome Guide Shoqeruese Shqiptare 


Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.