Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Velipoj
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipoj

Hotel Center Park - Velipoje

Hotel Lakaj - Velipoje

 Adresa: Hoteli ndodhet përballë stacionit të autobusave KOSOVË-VELIPOJË, 200 metra larg plazhit, 3/4 minuta në kembë.

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta është e vlefshme nga data  27.04 deri me 31.05.2024
 • Çmimi per 1 natë 25€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2024 deri me 12.06.2024

 • Çmimi per 1 natë 30€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2024 deri me 30.06.2024

 • Çmimi per 1 natë  35€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2024 deri me 10.07.2024

 • Çmimi per 1 natë 40€ për person


Oferta është e vlefshme nga data  11.07.2024 deri me 31.07.2024

 • Çmimi per 1 natë 45€ për person

 • Oferta është e vlefshme nga data01.08.2024 deri me 24.08.2024
 • Çmimi per 1 natë 50€ për person

 • Oferta është e vlefshme nga data  25.08.2024 deri me 31.08.2024
 • Çmimi per 1 natë 45€ për person

 

Të perfshira ne qmim:   

 • Mengjesi bufe
 • Darka ,
 • Pishina
 • Parking dhe Wifi Falas 


Politikat e akomodimit te femijeve :

 • Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
 • Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

 • Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

Hotel Holiday - Velipoje

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data 10/05- 31/05/2024 

 • Çmimi per 1 natë 20€ për person 


Oferta është e vlefshme nga data 01/06/- 15/06/2024 

 • Çmimi per 1 natë 22€ për person 


Oferta është e vlefshme nga data 16/06/- 30/06/2024 

 • Çmimi per 1 natë 24€ për person


Oferta është e vlefshme nga data 01/07- 15/07/2024 

 • Çmimi per 1 natë 30€ për person


Oferta është e vlefshme nga data 16/07- 20/08/2024 

 • Çmimi  per 1 natë 35€ për person


Oferta është e vlefshme nga data 21/08- 31/08/2024 

 • Çmimi  per 1 natë 30€ për person


Oferta është e vlefshme nga data 01/09- 15/09/2024  

 • Çmimi  per 1 natë 22€ për person


Oferta është e vlefshme nga data 16/09- 30/09/2024   

 • Çmimi  per 1 natë 20€ për person

Ne çmim përfshihen:

 •  Mëngjesi (Bufe Suedeze)
 •  Darka 
 •  Pishin ,wfi ,Parking falas.


 Politika per Femijët :

 •  0- 2 vjeçare Falas 
 •  2 deri ne 10 vjec përfitojnë zbritje -50 %.

Hotel Arda - Velipoje

Ofertat dhe Çmimet

 Akomodimi ne periudhen nga  10/06/2024  deri me  30/06/2024 


Oferta HALF BOARD / 28€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi dhe Darka 
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 


Oferta FULL BOARD / 33€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi , Dreka dhe Darka
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 


Oferta ALL INKLUSIVE  / 40€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi , Dreka dhe Darka
 • (Pije pa limit gjate vakteve )
 • Akses ne Pishine 
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 


Hotel Qetesia te Indriti  - Velipoje

Ofertat dhe Çmimet

 Akomodimi ne periudhen nga  15/05/2024  deri me  10/06/2024 

Oferta HALF BOARD / 22€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi dhe Darka 
 • Akses ne Pishine 
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 


Oferta FULL BOARD / 28€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi , Dreka dhe Darka
 • Akses ne Pishine 
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 


Oferta ALL INKLUSIVE  / 35€ per person 

 • Akomodimi ne  hotel 
 • Mengjesi , Dreka dhe Darka
 • (Pije pa limit gjate vakteve )
 • Akses ne Pishine 
 • Wifi Falas ne qdo ambient te hotelit 

 •  Transporti Falas :  Hotel - Plazh - Hotel 

𝐕𝐞𝐥𝐢𝐩𝐨𝐣𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐨𝐫𝐭 - Velipojë

Ofertat dhe Çmimet

Periudha akomodimit: 01.06-05.07 & 26.08-30.09

 Double / Twin Standard room ( 2 Persona ) / 162€ Nata
 Deluxe room ( 3 persona ) / 212€ Nata
 Standard Apartments ( 4 persona ) / 262€ nata
 Standard Apartments ( 6 persona ) / 332€ Nata
 Superior Apartments / 262€ Nata
 Duplex Suite ( 2 persona ) / 270€ Nata
 Presidential Suite ( 2 persona ) / 320€ Nata
 Connected rooms ( 5 persona ) / 374€ Nata
 Residences + Connected rooms (4 persona ) 152€ (double room) + 304€   (connected rooms)= 456€ Nata  

Periudha akomodimit: 05.07 - 25.08.2024
+ 25 euro/ adults / night
+ 20 euro / kids / night

 Double / Twin Standard room ( 2 Persona ) / 184€ Nata
 Deluxe room ( 3 persona ) / 234€ Nata
 Standard Apartments ( 4 persona ) / 284€ nata
 Standard Apartments ( 6 persona ) / 354€ Nata
 Superior Apartments / 284€ Nata
 Duplex Suite ( 2 persona ) / 298€ Nata
 Presidential Suite ( 2 persona ) / 350€ Nata
 Connected rooms ( 5 persona ) / 418€ Nata
 Residences + Connected rooms (4 persona ) 174€ (double room) + 348€   (connected rooms)= 522€ Nata

Shërbimi BB përfshin:
• Akomodimi
• Mëngjesi
• Pishina të jashtme dhe Aquapark për fëmijë dhe të rritur
• Resort privat në plazh (2 shezlongë + 1 çadër/dhomë
 ndersa per – apartamente 4 shezlongë + 2 cadra)
• Parkim
• Internet pa limit

 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.