Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook


Hotele ne Ulqin

Hotel OLEA- Ulqin - 700m plazha e madhe

Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen deri me daten 30/06/2023 
 Akomodim -  Mengjesi   - Pishina 

 • 3 ditë - 2 netë - 100€ për person BB
 • 4 ditë - 3 netë - 150€ për person BB
 • 5 ditë - 4 netë - 200€ për person BB 
 • 6 ditë - 5 netë - 250€ për person BB


 Akomodim -  Mengjesi -  Darka  - Pishina  

 • 3 ditë - 2 netë - 120€ për person HB
 • 4 ditë - 3 netë - 180€ për person HB 
 • 5 ditë - 4 netë - 240€ për person HB
 • 6 ditë - 5 netë - 300€ për person  HB 

Oferta vlen deri me daten  01/07/2023 - 31/08/2023 
Akomodim -  Mengjesi   - Pishina 

 • 3 ditë - 2 netë - 120€ për person BB
 • 4 ditë - 3 netë - 180€ për person BB 
 • 5 ditë - 4 netë - 240€ për person BB
 • 6 ditë - 5 netë - 300€ për person BB

   Akomodim -  Mengjesi -  Darka  - Pishina 
 • 3 ditë - 2 netë - 120€ për person HB
 • 4 ditë - 3 netë - 180€ për person HB 
 • 5 ditë - 4 netë - 240€ për person HB

6 ditë - 5 netë - 300€ për person  HB 

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4       

 • Mëngjesi                                                                                                                 
 • Përdorimi i pishinës, Peshqirët e pishinës
 • Wifi në gjithë hotelin                         
 • Parking

   Politikat e fëmijëve : 

 • 0 - 5.99 vjet – pa pagesë
 • 6 - 11.99 – 50% zbritjeHotel Edita - Ulqin  , Lokacioni  te stacioni autobusave / 1km plazha e vogel

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen nga 01.05.2023 - 20.06.2023 

 • 3 ditë - 2 netë - 60€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 90€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 120€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 150€ për person 

Oferta vlen nga 21.06.2023 - 05.07.2023 

 • 3 ditë - 2 netë - 80€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 120€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 160€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 200€ për person 

Oferta vlen 06.07.2023 - 25.08.2023 

 • 3 ditë - 2 netë - 100€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 150€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 200€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 250€ për person 

 • Oferta përfshinë :  Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                   Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                             Darka në hotel ( Ala carte - me porosi)                                                             Përdorimi i pishinës       
 •  Wifi në gjithë hotelin       
 • Të gjitha taksat     


 Extra pages direkt ne hotel : Transportin 3 herë në ditë: 
   Hotel-Plazh-Hotel,
  plazh të vogël ose të madhe sipas dëshirës

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5.99 vjeç 70% zbritje
 • 6-10 vjeç 50% zbritje

𝐀𝐙𝐔𝐋 𝐁𝐄𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐄𝐍𝐄𝐆𝐑𝐎 - Ulqin , Plazha e madhe

Ofertat dhe Çmimet
Akomodimit

01- 31/ Maj
prej 𝟕𝟗€ nata per person


𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐀𝐥𝐥 𝐈𝐧𝐤𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞
Të përfshira:
✅ Akomodimi në hotel në Double Room
✅ Shërbimi ultra all inclusive
✅ Snack Bar
✅ Beach Bar
✅ Shezlonet në pishinë dhe plazhë
😍 Floating breakfast
Me një kapacitet prej 17 hektarëve tokë private hoteli ofron:
✅479 dhoma dhe suita
✅12 restorante dhe bare
✅8 pishina, zona më e madhe e pishinës në Adriatik
✅Plazh me rërë mbi 50 m të gjerë
✅Teatër në natyrë
✅Plazh privat
✅Teatër në natyrë
✅Ambiente konferencash
✅Miniclub per femije

Politika per femijet :
✅Femijet deri 2.99 vjet jane Falas
✅Femijet prej 3-12.99 ka 50% zbritje ,

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.