Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Oferta ne - Poloni
Shperndaje në Google Facebook


Krishtlindjet në WARSAW ( Poloni )  - 449€ për përson

OFERTE SPECIALE KRISHTLINDJE NE POLONI

↪️Cmimi duke filluar nga 449 EUR për person🔥 

✈️Nisje data 22 Dhjetor

Të përfshira në çmim:
✅Bileta avionit kthyse me fluturim direkt nga Tirana,
✅Bagazhi i përfshirë : çantë dore/krahu deri 10kg
✅Transporti airoport hotel airoport,
✅Transporti nga Krakow ne Warshav,
✅Akomodimi për 1 natë me mëngjes ne Krakow,
✅Akomodimi për 2 netë me mëngjes ne Warshav,
✅City tour i qytetit te Warshaves,
✅Taksat e airoportit.

Të pa përfshira:
• Viza Schengen
• Shpenzimet personale apo aktivitet extra,
• Cdo gjë tjeter që nuk është përmendur në seksionin të përfshira

🔔Oferta speciale është e limituar
🔔Për çdo pyetje, paqartësi apo informacion shtesë, na shkruani ne rrjetet sociale apo ne numrat telefonit ne web faqe... 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.