Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Dhermi
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Dhermi

Hotel ELYSIUM - Dhermi

 • Të perfshire në qmime jane : 
 • Akomodimi ne Hotel me  Mëngjes bufe 
 •  Akses në Pishinë ,
 •  Transporti drejt plazhit , Hotel  - Plazh - Hotel  
 •  Peshqirat e plazhit dhe  cadrat me shezlong ne plazh
 

Ofertat dhe Çmimet  2022

 Minimum i qendrimit 5 netë gjate sezonit korrik gusht

 • Twin Room (mountain view)  Kapacitet 2 ADL 
 • 31/05- 20/06/2024   100€  Nata/ për dhomë
 • 21/06-11/07/2024     150€ Nata/ për dhomë
 • 12/07-25/08/2024     190€ Nata/ për dhomë 
 • 26/08-15/09/2024     140€ Nata/ për dhomë

 • Standard  Room ( Sea view)  Kapacitet ( 2 ADL +1 chd ) 
 • 31/05- 20/06/2024   110€  Nata/ për dhomë
 • 21/06-11/07/2024     160€ Nata/ për dhomë
 • 12/07-25/08/2024     180€ Nata/ për dhomë 
 • 26/08-15/09/2024     150€ Nata/ për dhomë

 

 • Corner  Room ( Sea view)  Kapacitet ( 2 ADL +1 chd ) 
 • 31/05- 20/06/2024   120€  Nata/ për dhomë
 • 21/06-11/07/2024    170€ Nata/ për dhomë
 • 12/07-25/08/2024    210€ Nata/ për dhomë 
 • 26/08-15/09/2024    160€ Nata/ për dhomë

 • Superior  Room ( Sea view)  Kapacitet ( 2 ADL +2 chd ) 
 • 31/05- 20/06/2024   130€  Nata/ për dhomë
 • 21/06-11/07/2024    180€ Nata/ për dhomë
 • 12/07-25/08/2024    220€ Nata/ për dhomë 
 • 26/08-15/09/2024    170€ Nata/ për dhomë

 

 • Deluxe   Room ( Sea view)  Kapacitet ( 2 ADL +2 chd ) 
 • 31/05- 20/06/2024   150€  Nata/ për dhomë
 • 21/06-11/07/2024    200€ Nata/ për dhomë
 • 12/07-25/08/2024    240€ Nata/ për dhomë 
 • 26/08-15/09/2024    190€ Nata/ për dhomë

 

Politika per femijet : 
 Femijet deri ne 9  vjec jane pa pagese shtese.
 Nga 10 - 14 vjec paguajne 20 euro/personi dhe mbi 14 vjec 30 euro/personi. ·       


 Twin room kane dy krevate te ndare tek dhe mund te akomodojne deri  ne dy persona te rritur.·       

 Standard Room kane nje krevat dopjo dhe nje divan ku mund te  akomodohet nje person shtese deri ne moshen 12 vjec.·       

 Corner Room kane nje krevat dopjo king size dhe nje divan ku mund te akomodohet nje person shtese derine moshen 12 vjec.·       

 Deluxe dhe Superior Room - kane krevat dopjo king size dhe nje divan – krevat trecereksh (145 cm) ku mund te akomodohen dy femije te moshes deri ne 10 vjec ose nje i rritur.

Empire Beach hotel -  Dhermi +16

 Ofertat dhe Çmimet

  Ofertat vetem me kerkes 

 

Hotel Splendor Hotel & Spa  4* -  Adressa: Pranë Vilës Qeveritare, Dhërmi,

Ofertat dhe Çmimet / 2024

Akomodimi në hotel : Mengjesi , Pishina  , plazhi qader & shezllon 

 • Sea view DELUXE Roome  ( Kapacitet 2 ADL  ) 

01/05- 31/05  85€  Nata/ për dhomë.
01/06-30/06  115€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  155€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  180€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  210 € Nata/ për dhomë

 • Seaview Classic Double ( Kapacitet 2 ADL  ) 

01/05- 31/05  85€  Nata/ për dhomë.
01/06-30/06  110€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  150€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  180€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  205 € Nata/ për dhomë

 • Clasic Twin Room  ( Kapacitet 2 ADL  ) 

01/05- 31/05  75€  Nata/ për dhomë.
01/06-30/06  100€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  130€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  170€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  190 € Nata/ për dhomë

 • Junior Suite   ( Kapacitet 2 ADL  ) 

01/05- 31/05  125€  Nata/ për dhomë.
01/06-30/06  165€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  205€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  235€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  255 € Nata/ për dhomë

 • Family Suite    ( Kapacitet 2 ADL X2  ) 

01/05- 31/05  150€  Nata/ për dhomë.
01/06-30/06  205€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  255€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  305€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  325 € Nata/ për dhomë

Çmimet e listuara përfshijnë 

 • Mëngjesin dhe shezlongët
 • ose pranë pishinës ose pranë  detit në plazh privat.
 • Çmimet e mësipërme janë për dy persona.

Për mysafirë shtesë aplikohen tarifa shtesë:

 • 15 € per femij ( 0-5 vjet )
 • 25€ per te rritur 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.