Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kontakti
Shperndaje në Google Facebook

Prishtinë

Boulevardi Bill Clinton Nr 130
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel: +383 (0) 44 233 555
Tel: +383 (0) 44 390 571                                                                                                  Tel: +383 (0) 49 233 555

[email protected]    www.sabagroup.eu 

Për rezervime nga Italia

Orari  prej 09:30 deri ne ora 18:00

Tel: +39  348 004 4323
Tel: +39  327 343 0443                                                                                                     Tel: +39 346 561 9181

Të dhënat bankare

Saba Tours SH.P.K

Raiffeisen Bank KOSOVO
SWIFT Code: RBKOXKPR
Account No: 1502040000299222

Saba Tours SH.P.K
Pro Credit Bank KOSOVO
SWIFT code:MBKOXKPR
Account No: 1120172844000143

Suharekë

Rruga Brigada 123  No. 21
Përball stacionit të policisë

Suharekë

Tel:   +381 (0) 29 272 702
Fax: +381 (0) 29  272 705
Tel:   +383 (0) 44 390 571

Ose na kontaktoni online

Captcha

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.