Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Don bosko në Romë
Shperndaje në Google Facebook

Pamje nga udhëtimi me Don Bosko drejt Romës në kufirin Kroat

 Udhëtim fantastik me nxënësit e shkollës Don Bosko për ekspeditë 5 ditore në Itali.

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.