Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Franc 2015 kap
Shperndaje në Google Facebook

Klubi Alpin Prishtina në Francë

Pushtimi i majës Mont Blanc në Francë nga Klubi Alpin Prishtina. Udhëtimi zgjati 10 ditë dhe ishte një përvojë unike ecja në alpet më të famshme Franceze

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.