Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hendbollistet gjatë kampionatit në Kosovë
Shperndaje në Google Facebook

Hendbollistet nga Evropa për koampionat në Kosovë

Pamje e nga vizita e hendbollistëve Evropian gajtë qëndrimit në Kosovë për ndeshjet e kampionatit të hendbollit për femra. Pjesëmarrës nga Kosova, Suedia, Austria dhe Çekia 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.