Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hendbollistat evropian në Kosovë
Shperndaje në Google Facebook

Hendbollistat evropian gjatë vizitës në kosovë

Pamje nga arritja e e hendbollistëve evropian në Kosovë për lojërat kualifikuese të kampionatit

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.